A BioWare exmunkatársai dolgoznak a Breach-en

A QC Games első játéka szerepjátékos mélységet, nyílt karakterosztály-rendszert és külső nézetes akciót ígér.

A BioWare exmunkatársai dolgoznak a Breach-en

A QC Games munkatársainak egy része korábban a BioWare-nél dolgozott olyan játékokon, mint a Star Wars: The Old Republic, vagy a törölt Shadow Realms. Új stúdiójuk bemutatkozó projektje a Breach című akció-RPG, mely a Diabloból, a Guild Wars 2-ből és a Monster Hunterből is merít.

A közeli jövőben járunk, ahol keverednek a fantasy-, és a cyberpunkos elemek, és elvékonyodnak a földi és a mágikus világ közötti határok. A játékmenet 15 perces, multiplayer labirintusfelfedezősdikből áll: négyen végzünk el küldetéseket és küzdünk meg mitikus lényekkel.

Az ötödik játékos, a Veil Demon egyfajta dungeon master szerepet tölt be, csapdákat és akadályokat emelhet, vagy akár személyesen irányíthatja a folyosókon kószáló szörnyeket. A csaták és a harci képességek ismerősek lesznek az MMO-kból és MOBA-kból, a karakterosztályok pedig változatosak, a mesterlövészektől a nekromancereken át az akrobatikus kardművészekig van minden.

A fejlesztés vezetője, Gabe Amatangelo elmondta, hogy azt szeretnék, ha minden kör friss élményt nyújtana, és más játékokban szerzett tapasztalatainkat is felhasználhatnánk.

A Breach induláskor free-to-play cím lesz. A fejlődés során egyre több eszközt kapunk majd a különböző képességek testreszabásához. A maximális szintet nagyon magasan húzzák meg, miközben lehetőséget adnak, hogy bárki azonnal beugorhasson a küzdelmekbe, ezért nagy figyelmet fordítanak arra, hogy ne csak az számítson, mennyire vagyunk jók, de az is, mennyi időnk van játszani.

A Steamen még idén várható a korai hozzáféréses verzió, az éles megjelenést a jövő évre tervezik, addig is érdemes átböngészni a hivatalos oldalt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap