850 dollár a Thermaltake Level 10-es háza

A Thermaltake futurisztikus dizájnnal bíró jubileumi számítógépháza, amely a Level 10-es nevet kapta és amely csak limitált példányszámban készül, végre megjelent a Newegg kínálatában. A pofás kis kuckóért 850 dollárt kell letenniük az asztalra mindazoknak, akik különleges, egyedi megjelenésű gépházra vágynak, ami csak keveseknek adatik meg.

850 dollár a Thermaltake Level 10-es háza

A Thermaltake futurisztikus dizájnnal bíró jubileumi számítógépháza, amely a Level 10-es nevet kapta és amely csak limitált példányszámban készül, végre megjelent a Newegg kínálatában. A pofás kis kuckóért 850 dollárt kell letenniük az asztalra mindazoknak, akik különleges, egyedi megjelenésű gépházra vágynak.

A különleges házról szóló első hírek még idén júniusban érkeztek, akkoriban a Computexen tűnt fel a rejtélyes termék, amiről eleinte igen keveset lehetett tudni. A Thermaltake illetékesei nem sokkal ez után bejelentették, hogy a ház várhatóan még október folyamán kereskedelmi forgalomba kerülhet, ára pedig 700 dollár magasságában fog elhelyezkedni. Maga az újdonság meglehetősen egyedi kinézettel büszkélkedik, ami a Thermaltake és a BMW formatervezőinek köszönhető. Igen, a neves autógyártó szakembereinek munkája is benne van a termékben, ami némileg megmagyarázza az extravagáns kinézetet.

A ház belsejében normál ATX vagy Micro-ATX alaplap elhelyezésére nyílik lehetőség, de ezen kívül három darab 5,25 hüvelykes és hat darab 3,5 hüvelykes meghajtó is elfér a friss jövevényben. Minden egyes hardvercsoportnak megvan a maga kis alumínium ház része, ami különleges megjelenést kölcsönöz a terméknek. A rendszer hűtéséről összesen négy darab ventilátor gondoskodik: a ház elején egy 140 mm-es, a ház hátulján egy 120 mm-es, míg a merevlemezek előtt két darab 60 mm-es légkeverőt helyeztek el. A 60 mm-es ventilátorok "hallatán" nem kell megijedni: prémium kategóriás termékről lévén szó, itt nem a hangos légkeverőket alkalmazzák: a ventilátorok egyenként 19 dB(A) zajszint mellett üzemelnek, azaz egyáltalán nem hangosak.

A Level 10-es ház 61,46 x 31,75 x 66,54 cm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig 21,3 Kg, azaz sokat fognak erősödni mindazok, akik haverjaik előtt villogni szeretnének az újdonsággal, ugyanis ezt a házat nem egyszerű "előrántani" az asztal alól, vagy kihúzni az asztal mellől, sőt, emelgetése sem kellemes. Azért szívesen megnéznénk, milyen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward