64 GB-os DDR4-3200 MHz-es So-DIMM csomagok a GeIL műhelyéből

A két darab 32 GB-os modulból álló csomagokból összesen háromféle kiadás érkezik.

64 GB-os DDR4-3200 MHz-es So-DIMM csomagok a GeIL műhelyéből

A GeIL, azaz a Golden Emperor International Limited új memóriacsomagokkal készült a 10. generációs Intel Core, illetve az AMD RYZEN 4000-es sorozatú mobil processzorok érkezésére, amelyek között DDR4-3200 MHz-es So-DIMM modulok is jelen vannak. Az új csomagokkal kiaknázhatóak a friss platformokban rejlő lehetőségek, azaz 64 GB-nyi rendszermemóriával is felvértezhetőek az egyes notebookok, ráadásul többféle változat is rendelkezésre áll, így mind az igényeknek, mind pedig a pénztárca szabta lehetőségeknek megfelelhet a kiszemelt modulpáros.

Galéria megnyitásaAz új memóriamodulok fekete nyomtatott áramköri lappal rendelkeznek, az viszont nem derült ki, hogy pontosan mely gyártó memóriachipjei kerültek rá, ugyanis a lapkákra csak egy GeIL logó került, illetve egy gyártóspecifikus termékkód. Az biztos, hogy mindegyik memóriacsomag 2 x 32 GB-os kivitelben érkezik, valamint mindegyikre élettartam-garanciát vállal a gyártó. Üzemi feszültség terén órajeltől és időzítéstől függetlenül egységes a kép, ugyanis mindegyik csomag 1,2 V-os feszültséget igényel.

A csúcsot a DDR4-3200 MHz-es pakk képviseli, amelynek moduljai CL22-22-22-52-es időzítés mellett üzemelnek. A DDR4-2933 MHz-es csomagban már CL21-21-21-48-as időzítéssel rendelkező modulok lapulnak, míg a DDR4-2666 MHz-es szettet CL19-19-19-43-as időzítésű ramokkal látták el.

A GeIL 64 GB-os So-DIMM memóriacsomagjai várhatóan hamarosan elérhetőek lehetnek kereskedelmi forgalomban, arról azonban egyelőre nem esett szó, hogy az egyes termékek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap