40 dollárért lehet majd Windows 8-ra frissíteni

Akinek legális Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszere van, az 40 dollárért frissíthet majd

40 dollárért lehet majd Windows 8-ra frissíteni

A friss információt a Microsoft illetékesei a vállalat hivatalos blogján keresztül osztották meg a nagyérdeművel. A blogbejegyzés alapján mindenki Windows 8 Professional-re frissítheti majd meglévő, legális Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7 operációsrendszerét, ehhez csak az akciós, 39,99 dolláros árat kell kifizetni és már indulhat is a friss operációs rendszer letöltése. Aki lassú internetkapcsolata, illetve egyéb okok miatt mégis DVD-n szeretné megkapni Windows 8-as operációs rendszerét, annak 69,99 dollárt kell majd letennie a virtuális asztalra.

Hab a tortán, hogy mindazok, akik élnek az akciós frissítés lehetőségével, ingyen megkapják Windows 8-as operációs rendszerük mellé a Media Center szoftvert is. Ez az alkalmazás a Windows 8 esetében már nem képezi az operációs rendszer részét, csak és kizárólag külön lehet hozzájutni. Az akció keretén belül ez az alkalmazás tehát ingyenes lesz, de hogy később mennyit kell majd érte fizetni, ha igényt tartunk rá, az egyelőre rejtély.

A 39,99 dolláros frissítési promóció persze nem az egyetlen akció, amellyel a Microsoft a Windows 8 népszerűségét próbálja növelni. Június másodika óta él egy másik promóció is, amelynek keretén belül azokhoz a konfigurációkhoz, amelyeken előtelepített Windows 7 operációs rendszer fut, a Windows 8 megjelenése után 14,99 dollárért cserébe lehet majd Windows 8-ra frissíteni (ez a június 2-a óta vett gépekre vonatkozik).

A frissen bejelentett és a korábbi promóció egyaránt 2013 január 31-ig tart, így bőven lesz idő az akciós Windows 8 beszerzésére. A promóciók egyébként 131 országra terjednek ki, pontos listát azonban nem közölt a vállalat.

A Windows 8 várhatóan ősszel, valamikor október folyamán teszi tiszteletét a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward