3D ready Mitsubishi monitor, IPS panellel

A japán Mitsubishi Electric kínálatában egy új LCD monitor jelent meg, amely a vállalat DiamondCrysta sorozatában foglal helyet, és amely 3D-ready minősítéssel is bír. A 23 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással is ellátott termék az RTD233WX-3D típusjelzést viseli és a 3D-ready monitorok világában szokatlan módon nem TN, hanem IPS (in-plane Switch) típusú LCD kijelzővel érkezik.

3D ready Mitsubishi monitor, IPS panellel

A japán Mitsubishi Electric kínálatában egy új LCD monitor jelent meg, amely a vállalat DiamondCrysta sorozatában foglal helyet, és amely 3D-ready minősítéssel is bír. A 23 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással is ellátott termék az RTD233WX-3D típusjelzést viseli és a 3D-ready monitorok világában szokatlan módon nem TN, hanem IPS (In-plane Switch) típusú LCD kijelzővel érkezik.

Az új megjelenítő az IPS panelnek köszönhetően 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szöget kínál. A 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgozó LCD kijelző natív felbontása 1920 x 1080 pixeles, válaszideje pedig 3,8 ms-os értéket képvisel GTG, azaz szürkéből szürkébe történő átmenet esetén. A termék LCD panelje 5000:1 dinamikus és 1000:1 valós kontrasztarány mellett üzemel. A sztereoszkópikus 3D támogatással érkező újdonságot a gyártó mérnökei felvértezték a Giga Clear II-es képjavító eljárással is.

Az új monitor a felsoroltak mellett rendelkezik még két darab, egyenként 2W-os terhelhetőségű beépített hangszóróval is, állványa pedig lehetővé teszi a kijelző döntését, de emellett magasságállítási funkciót is kínál. A videó bemenetek között egy DVI, egy D-Sub és két HDMI 1.4-es portot találunk. Külön jó hír, hogy a monitor PiP (Picture in Picture - Kép a képben) funkciót is kínál.

A május végén megjelenő termékhez a gyártó 3D-s szemüveget is mellékel. A Mitsubishi DiamondCrysta RDT233WX-3D várhatóan május 30-án jelenik meg, elsőként Japánban. A termék ajánlott végfelhasználói  ára 645 dollárnak megfelelő japán jen lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward