2010 februárjában jön a Core i7 930

Az Intel hamarosan nyugdíjba küldi a legkedvezőbb árú, LGA-1366-os slotba illeszkedő Core i7-es processzorát, amely a Core i7 920-as nevet viseli. A termék az X58-as rendszereket építő felhasználók között igazi slágernek minősül, ugyanis ára, teljesítménye és tuning potenciálja miatt jelenleg ez a Core i7-es egység a legköltséghatékonyabb választás, ha háromcsatornás memóriavezérlővel ellátott konfigurációt szeretnénk.

2010 februárjában jön a Core i7 930

Az Intel hamarosan nyugdíjba küldi a legkedvezőbb árú, LGA-1366-os slotba illeszkedő Core i7-es processzorát, amely a Core i7 920-as nevet viseli. A termék az X58-as rendszereket építő felhasználók között igazi slágernek minősül, ugyanis ára, teljesítménye és tuningpotenciálja miatt jelenleg ez a Core i7-es egység a legköltséghatékonyabb választás, ha háromcsatornás memóriavezérlővel ellátott konfigurációt szeretnénk.

Galéria megnyitása
A legfrissebb hírek szerint a következő év februárjában érkezik a Core i7 920-as modell utódja, amely azonos áron és azonos TDP-vel kerül majd forgalomba, ám némileg gyorsabb lesz elődjénél. Az újdonság 2,8 GHz-es magórajelen ketyeg, de ugyanúgy négy darab processzormagot és háromcsatornás DDR3-as memóriavezérlőt tartalmaz, mint a Core i7 920, sőt, ugyanúgy 45 nm-es csíkszélességgel készül. A friss jövevény a HT támogatás jóvoltából egyszerre nyolc szálon képes dolgozni és 8 MB-nyi harmadszintű gyorsítótárral büszkélkedik.

A termék 130W-os TDP mellett üzemel csak úgy, mint az összes többi LGA-1366-os Core i7-es processzor, ára pedig a Core i7 920-aséhoz hasonlóan 284 dollár magasságában fog elhelyezkedni. A Core i7 930 szállítása február folyamán indulhat meg, a Core i7 920 így a következő év első negyedévében lassan el is tűnhet az üzletek polcairól.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap