2010 elején jön az Aliens vs. Predator

A SEGA bejelentette, hogy az új Aliens vs. Predator játék a jövő év elején fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Amint azt már mi is megírtuk, a játékot az eredeti fejlesztője, a Rebellion fogja készíteni, a sztorit pedig három kampányra osztják majd, értelem szerűen emberre, alienre és predatorra.

2010 elején jön az Aliens vs. Predator

A SEGA bejelentette, hogy az új Aliens vs. Predator játék a jövő év elején fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Amint azt már mi is megírtuk, a játékot az eredeti fejlesztője, a Rebellion fogja készíteni, a sztorit pedig három kampányra osztják majd, értelemszerűen emberre, alienre és predatorra.

                       

A megjelent videón és screenshotokon még ott virít, hogy "dolgoznak rajta ezerrel", de már most is elég pofásak. A bemutató még túl sokat nem mutat, láthatunk egy pici predator mancsot, egy fél marine-t amint felhúzza a puskáját és egy nyálban gazdag csókos szájú Alient felvillanni.

Ahogy azt már megszokhattuk, az alienek remekül lopakodnak, ettől igazán halálosak. Az emberek jó csapatjátékosok és nehézfegyverzetet használnak, a predator pedig egyedül vadászik, jól rejtőzködik és hatékonyan használja a vállán lévő ágyút. Majd kiderül mi lesz ebből online, hogy kik lesznek a vadászok, a túlélők és az áldozatok...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward