2 új Monkey Island játék érkezik

A LucasArts tervei között nem csak egy, de két MI nyári megjelentetése is szerepel. Az egyik, a 'Tales of Monkey Island' egy folytatás, míg a a másik, a 'The Secret of Monkey Island' remake lesz.

2 új Monkey Island játék érkezik

A LucasArts tervei között nem csak egy, de egyből két MI játék nyári megjelentetése is szerepel. Az egyik, a 'Tales of Monkey Island' egy folytatás, míg a a másik, a 'The Secret of Monkey Island' remake lesz.

A Tales of Monkey Island egy új korszakba lépteti Guybrush Threepwood kalandjait egy kirobbanó új sztorival, melynek 5 epizódos sagája még mélyebb és kuszább lesz mint eddig valaha. Miközben küzd a gonosz főellenséggel, a kalóz LeChuck-kal, véletlenül szabadjára enged egy alattomos voodoo vérbajt, mely azzal fenyeget, hogy átalakítja a Karib-tenger népes fosztogató bandáját rémséges, zabolátlan kalózszörnyekké. Lesz benne minden, ami egy klasszikus MI-ből ki nem maradhat: humor, románc, kaland és akció. A játék néhány héten belül érkezik PC-re és WiiWare-re.

              

A The Secret of Monkey Island: Speciális Kiadás felbukkanására is a nyár folyamán számíthatunk az Xbox Live Arcade-en, illetve PC-n. Az eredeti játék még 1990-ben jelent meg, és sok ember számára azonos magával a kalandjáték fogalmával. Remek nosztalgia lesz azok számára akik ezen nőttek fel és lehetőség, hogy az új nemzedék is megismerje ezt az igazi klasszikust.

A LucasArts fejlesztőcsapata teljesen új köntösbe öltözteti a játékot: HD grafikát, átdolgozott zeneszámokat és teljes szinkront kap. Beleépítenek egy kis segítséget is elakadás ellen (lássuk be manapság már kicsit máshoz vannak szokva a játékosok), ha kell a játék ad nekünk tippeket a kaland folytatásához. Igazán fanatikus MI rajongók előtt ott lesz a lehetőség, hogy az új HD grafikát sutba vágva igazi nosztalgikus pixelgyönyörben részesüljenek.

Az első rész története bizonyára sokaknak cseng ismerősen: Hősünk Guybrush Threepwood kalandja a mesés Monkey Islandre vezet, lelki szemei előtt pedig a kalózok csodás kincsei lebegnek. Nagy reményekkel a szívében köt hát ki Melée kikötőjében, célja a kincsek megszerzése és hogy ő maga is kalóz legyen...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward