13,3 millió SSD-t szállított le a Kingston 2019 első félévében

Ezzel a harmadik pozíciót szerezte meg a vállalat, a 2,5 hüvelykes meghajtók szegmensét azonban magabiztosan uralja.

13,3 millió SSD-t szállított le a Kingston 2019 első félévében

A Kingston Technology meglepően jól teljesített az év első felében, ugyanis nem kevesebb, mint 13,3 millió SSD-t szállított le, vagyis a teljes SSD piac forgalmának 11,3%-át adta. A kiváló teljesítménynek köszönhetően a vállalat a Samsung és a Western Digital mögött a harmadik helyre futott be, így globális szinten benne volt a TOP 3-ban. A TrendFocus elemzői szerint az SSD piac forgalmát az pörgette fel ennyire, hogy az árak mérséklődésével egyre elérhetőbbé váltak az SSD-k, ami növelte irántuk a keresletet, ez pedig feljebb tornázta a szállítási mutatókat is. A leszállított termékek oroszlánrészét a klienspiaci megoldások adták, de a szerverekbe szánt PCIe NVMe alapú megoldások iránt is nőtt a kereslet.

A TrendFocus szerint a Kingston a 2,5 hüvelykes formátumú SSD meghajtók szegmensében igen komoly előnyre tett szert a klienspiacon, ugyanis 27,3%-os piaci részesedést ért el, amellyel ebben a kategóriában minden versenytársát felülmúlta. És a lendület továbbra sem fogy el, hiszen 2019. október 21-én újabb 2,5 hüvelykes klienspiaci SSD családot mutat be a vállalat a KC600-as sorozat személyében. Az újdonságok 256-bites AES adattitkosítással gondoskodnak az adatok védelméről, valamint TCG Opal 2.0-s megfelelőséggel is rendelkeznek. A gyártó szerint az új sorozat mind az átlagfelhasználók, mind pedig az üzleti felhasználók számára vonzó választásnak bizonyulhat.

És a vállalat az üzleti megoldások szegmensében is új termékcsaláddal jelentkezik majd az év hátralévő részében, ugyanis bemutatja a DC1000M U.2 NVMe SSD sorozatot, amelynek tagjai az adatközpontokban és a munkaállomásokban kaphatnak helyet. Ezek a meghajtók magas adatátviteli sebességekkel és magas I/O teljesítménnyel állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap