1 éves a Guild Wars 2

A fejlesztő ArenaNet szerint az ipar legtöbbet frissített online világa Tyria.

1 éves a Guild Wars 2

A fejlesztő ArenaNet szerint az ipar legtöbbet frissített online világa Tyria. Egy blog bejegyzésben, mely a Guild Wars 2 első évfordulója előtt tiszteleg, Mike O'Brien azt írta, hogy a csapat az átlagnál 5x sűrűbben hoz új tartalmat a játékba.

"Ha megkérdeznél, hogy szerintem mi az ami a leginkább kiemelhető az első évből, akkor azt mondanám, hogy sikerült úgy átszerveznünk a céget, hogy képes legyen ilyen sűrűn frissítésekkel előállni."

"A megjelenést követő első 8 hónapban 8 jelentősebb plusz tartalom csomaggal álltunk elő. Jönnek újdonságok minden második héten, ez óriási dolog."

A Guild Wars 2 mindezt úgy hozza, hogy a megvételén túl nem sápoltak meg minket havidíjjal. A játékból 3 millió példány kelt el az első 9 hónapban, amivel a leggyorsabban fogyó MMO lett a nyugati online szerepjátékok történetében. Azóta még fél millió adódott ehhez a számhoz. Az egyszerre online lévők számát tekintve előfordult, hogy 460,000 ember/charr/../norn is járta Tyria vidékeit. Ha már a fajoknál és a statisztikáknál tartunk, akkor az ember a legnépszerűbb faj, és a harcos a legtöbbet választott kaszt.

"Ahogy kezdtünk egyre magabiztosabbakká válni a kiadott munkáinkkal és játékosok milliói léptek be és vettek részt a világot megváltoztató eseményekben, érezni lehetett a dolog bizsergető varázsát" - írta elragadtatva O'Brien. "A vékony határvonal a dinamikus események és a live frissítések között kezdett elmosódni. A világ valóban állandó változáson megy keresztül. Mindig van valami új amit láthattok és csinálhattok."

Ami pedig a jövőt illeti, O'Brien szerint a játékosok még inkább tapasztalhatják majd, hogy cselekedeteik és döntéseik hogyan változtatják majd meg Tyria világát örökre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward