Zotac GeForce GT 220 passzív hűtéssel

A különböző gyártók kínálatában egyre több extrém hűtéssel ellátott videokártya van jelen, köztük szerencsére a passzív hűtéssel felvértezett termékek is helyet kapnak a palettán. A legfrissebb újdonságot ezúttal a Zotac szállítja, aki egy GT 216-os GPU köré épülő GeForce GT 220-as videokártyára aggatott fel passzív hűtőt. Az új termék a Zotac GeForce GT 220 ZONE Edition elnevezést kapta.

Zotac GeForce GT 220 passzív hűtéssel

A különböző gyártók kínálatában egyre több extrém hűtéssel ellátott videokártya van jelen, és köztük szerencsére a passzív hűtéssel felvértezett termékek is helyet kapnak a palettán. A legfrissebb újdonságot ezúttal a Zotac szállítja, aki egy GT 216-os GPU köré épülő GeForce GT 220-as videokártyára aggatott fel passzív hűtőt. Az új termék a Zotac GeForce GT 220 ZONE Edition elnevezést kapta.

A 40 nm-es csíkszélességgel készülő GT216-os GPU belsejében összesen 48 darab stream processzor teljesít szolgálatot, ezek 1360 MHz-en ketyegnek, míg a GPU magórajele 625 MHz-es. A grafikus processzor és az 1 GB-nyi DDR2-es típusú fedélzeti memória között 128 bit széles adatsín húzódik. A DirectX 10.1-es támogatással is felvértezett GPU hűtéséről egy nagyméretű alumínium megoldás gondoskodik.

A kedvező árú kártya hangtalan hűtése miatt ideális választás lehet akár HTPC konfigurációba is, ám ekkor a HTPC ház megfelelő szellőzéséről néhány rendszerhűtő ventilátor alkalmazásával mindenképpen gondoskodni kell, hogy ne "olvadjon el" a kártya a nyári meleg napokon sem. Csatlakozók tekintetében mindent megtalálunk amire csak szükség lehet: a gyártó D-Sub, DVI és HDMI 1.3a porttal is ellátta a terméket. A passzív GeForce GT 220-as modell napokon belül elérhetővé válik, ajánlott végfelhasználói ára pedig 60 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward