Zöld utat kapott a Mad Max-előzményfilm, megvan ki alakítja Furiosát

Ráadásul Chris Hemsworth is csatlakozott a projekthez.

Zöld utat kapott a Mad Max-előzményfilm, megvan ki alakítja Furiosát

Nem csak az derült ki, hogy az Anya Taylor-Joy által alakított Furiosa más lesz, mint a Charlize Theron által megformált karakter, hanem az is, hogy Chris Hemsworth is csatlakozott a filmhez. A Mad Max-sorozatot még 1979-ben indította el George Miller, és azóta nem csak a popkultára kitörölhetetlen részévé vált, de egyben az elsők között vitte világszinten sikerre az ausztrál filmgyártást.

Sokáig mindenki azt mondta, hogy lehetetlen, de végül mégsem lett az: George Miller elkészítette 2015-ben a Mad Max: Fury Roadot, amivel visszarántotta a franchise-t a köztudatba, és egyben tarolt 374 millió dollárt a mozikban, valamint bezsebelt hat Oscar-díjat.

Ugyan az új filmben Tom Hardy váltotta Mel Gibsont a legendás Mad Max szerepében, azonban a film főszereplője igazából a Charlize Theron által alakított Furiosa volt. Miller nem is titkolta sokáig, hogy ezt követően egy előzményfilmet szeretne készíteni Furiosáról, és az is hamar kiderült, hogy ebben Charlize Theron nem tér majd viszsza.

Ezen maga a színésznő is kiakadt, mert nagyon szívesen belebújt volna újra a szerepbe, azonban a rendező George Miller mereven elzárkózott attól, hogy fiatalító technikákat vessenek be - márpedig az előzményfilm jó pár évvel korábban játszódik majd.

Akárhogy is, a Mad Max-előzményfilm hosszú előkészítési fázist követően végre teljesen zöld utat kapott a Warner Bros-tól, és kiderült az is, hogy Anya Taylor-Joy fogja alakítani a főszereplő hölgyet. A színésznő beszélt is egy kicsit a szerepről, és azt rögtön egyértelművé tette, hogy másfajta alakítást tervez nyújtani, mint Charlize Theron:

"Nagyon megszerettem Furiosa karakterét, főleg ahogy Charlize előadta. Remek munkát végzett és gyönyörű volt, így nem is remélhetem, hogy valaha a nyomdokaiba léphetek, tehát valami mást kell hoznom, mert utánozni nem lehet" - mondta.

Szintén megerősítést nyert, hogy Chris Hemsworth is csatlakozik a filmhez, csak előtte még befejezi a Thor: Love and Thunder forgatását. A színész elmondta, hogy a korai Mad Max-filmek rendkívül fontosak számára, hiszen ő maga is ausztrál, és komoly inspirációt nyújtottak számára. 

Hemsworth szerint hatalmas megtiszteltetés lesz az eredeti filmeket is alkotó George Millerrel együtt dolgozni, és megköszönte minden korábbi társának, hogy részt vett a sorozat sikerének kovácsolásában - így Mel Gibsonnak, Charlize Theronnak és Tom Hardynak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap