YouTube kép-a-képben már weben is

YouTube kép-a-képben már weben is

A YouTube az okostelefonokon és a táblagépeken már régóta lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók kicsi ablakban nézzék a felvételeket, miközben böngészhetik a lejátszási listákat, új csatornákat kereshetnek. Nos, ettől kezdve ennek már a weben sincs akadálya.

Galéria megnyitása

A videomegosztón megjelent a Minilejátszó néven futó funkció, ami lényegében ugyanazt tudja, amit a mobilos felületen megismert kép-a-képben opció, annyi különbséggel, hogy itt manuálisan kell mozgásba hozni, nem magától ismeri fel a rendszer, hogy mikor lehet erre szükség. (És ez talán jobb is így.) A funkciót a videó felületén, a jobb alsó sarokba található gombbal lehet elérni, az újdonság aktiválását követően a YouTube azonnal beteszi kicsi méretbe a tartalmat, és visszalép oda, ahonnan a felvétel meg lett nyitva. Lehet ez a felhasználó kezdőfelülete vagy a feltöltő csatornának a kínálata.

Galéria megnyitása

Ennek a lehetőségnek köszönhetően dinamikusabban lehet YouTube-ozni, mert például amíg szól egy zene, addig össze lehet állítani az azt követő számok listáját, vagy egy vlog „bejegyzés” végéhez közeledve máris lehet keresni a következő, érdekesnek ígérkező epizódot.

Amennyiben szeretne visszaváltani nagyképre a felhasználó, nem kell mást tenni, mint rákattintani a Minilejátszónál a felvétel alatti szürke sávra, amin a tartalom címe és a csatorna neve olvasható. A kép-a-képben megtekintett felvételbe ugyanúgy bele lehet tekerni, mint a normál nézetben, egy kattintással szüneteltethető a videó, és a lejátszási lista következő tételére is lehet innen léptetni, minden más funkcióhoz (pl. felirat beállítása, minőség változtatása) viszont meg kell nyitni a teljes képet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap