Vízbe is meríthető a Logitech hordozható hangfala

A víz- és ütésálló UE Roll 2 erőteljesebb hangzással érkezik, mint elődje, mégsem lett nagyobb vagy nehezebb. Sőt, még vezeték nélküli hatótávja is nőtt.

Vízbe is meríthető a Logitech hordozható hangfala

A Logitech Ultimate Ears sorozatú hordozható hangfalai 2013 óta képviseltetik magukat a piacon, ugyanis akkor jelent meg a család első tagja, az UE BOOM. A folyamatosan bővülő termékpalettán most egy újabb tagot köszönthetünk, hiszen elkészült az UE Roll utódja, az UE Roll 2, ami többet tud elődjénél, mégsem nagyobb, sőt, tömege sem nőtt.

Az UE Roll 2 megőrizte elődje egyedi, tetszetős formavilágát, a színes ház azonban fejlettebb hardvert rejt. Az új generációs UE Roll gyártója szerint akár 30 méterről is képes csatlakozni az adott mobileszközhöz, amennyiben ezt a terepviszonyok engedik, a házban lapuló hangszórók pedig 15 százalékkal erősebbek lettek. A tenyérnyi méretben érkező UE Roll 2 nagyon strapabíró, ugyanis kibírja, ha leejtik, valamint a vízbe merítéstől sem megy tönkre, ugyanis háza IPX7 minősítéssel bír, azaz vízálló – de csak maximum 30 percig bírja az 1 méternél nem mélyebb merítést. A termék meglehetősen sokoldalúan használható, hála a házra szerelt gumipántnak, amellyel hátizsákra, nadrágszíjra vagy éppen kerékpár kormányára is rögzíthető az apróság.

A különböző tartalmakat vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadja az eszköz, de igény esetén a 3,5 milliméteres jack audió csatlakozó formájában érkező vezetékes bemenet is használható. A hangfal maximum 8 Bluetooth eszközzel párosítható, egyetlen kiszolgáló pedig egyidejűleg maximum két ilyen hangfalra továbbíthat tartalmat.

A 330 grammos vezeték nélküli hangszóró 135 milliméteres átmérővel és 40 milliméteres magassággal bír, azaz kellően kompakt. Annak érdekében, hogy a termék medencés bulihoz is használható legyen, jár hozzá egy UE Floatie névre hallgató csónak is, így az UE Roll 2 a víz felszínén úszva gondoskodhat a „közönség” szórakoztatásáról.

A Micro USB porton keresztül tölthető beépített akkumulátor akár 9 órás üzemidőt is nyújthat, töltésének ideje pedig 5,5 óra. A ház belsejében egy 50 milliméteres átmérőjű hangszóró lapul, amelyhez két darab 19 milliméteres magassugárzó társul. A szett a 108 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány lefedésére képes, hangnyomása pedig 85 dB.

Az UE Roll 2 nem csak egyszerű vezeték nélküli hangszóróként használható, de szükség esetén ébresztésre is bevethető, ki és bekapcsolása pedig akár távolról is történhet. Az ingyenes UE Roll appon keresztül egyszerre akár két ember is használhatja a hangszórót, hogy megmutassák egymásnak kedvenc számaikat, de arra is van mód, hogy több ilyen hangszóró kombinálásával nagyobb teret is megtöltsünk a zenéinkkel.

A Logitech UE Roll 2 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 99,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward