Visszavár a búzamező

Ja, és állandó internetkapcsolat kell az új Xbox-nak!

Visszavár a búzamező

Gyönyörű napra ébredhettünk ma, kedvünk töretlen, csak úgy pörgetjük egymás után a külföldi híroldalakat, hogy a lehető legjobb tájékoztatást nyújthassuk olvasóinknak a játékvilág eseményeiről.

Megtudtuk, hogy a hétvégén ingyenes lesz a Red Orchestra 2 Steamen, jövő héten jön a MotoCross Madness, újabb két karaktert erősítettek meg az Injustice: Gods Among Us-hoz (Killer Frost és Ares) és már túl van a 10 milliós küszöbön eladások tekintetében a Minecraft.

Frissítésként megnéztünk egy videót, amiben egy kövér amerikai kisbaltával (roppant alázattal) szétkapja az Xbox 360-át (amit megelőzően szerényen az arcunkba röfög és káromkodik), mert szegény nem ért egyet azzal, hogy a Micro$oft csak úgy enged játszani az Xbox 720-szal, ha állandóan fent lógtok a neten. Az élet kegyetlen.

Felhívás: Az alábbi videó csúnya szavakat és illetlenkedést tartalmaz!

Rengeteg minden fölött elsiklott még a tekintetünk... mígnem megtaláltuk a mai nap legnagyobb szenzációját. Ez pedig az, hogy a Farming Simulator 2013 végre eljön PS3-ra és Xbox 360-ra is szeptemberben!! Igeeen, szánthatunk most már konzolokon is. A játék szeptember 3-án jelenik meg az USA-ban, 6-án pedig itthon Európában. Lesznek benne új traktor típusok, tájak és még sokminden más... amit az izgalomtól remegő kezünkkel máháháhr lele sehehem tudunk íyrrni...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward