Verseny: mutass be egy programot és nyerj egy Tablet PC-t!

A mai nappal kezdve elindítunk egy cikkíró versenyt az iPonon, melyre olyan irományokkal lehet nevezni, amik egy (nem játék) szoftvert mutatnak be, maximum 4000 karakteres terjedelemben. A verseny operációs rendszer független, így nem csak Windows-os programokról van lehetőség írni.

Verseny: mutass be egy programot és nyerj egy Tablet PC-t!

A mai nappal kezdve elindítunk egy cikkíró versenyt az iPonon, melyre olyan irományokkal lehet nevezni, amik egy (nem játék) szoftvert mutatnak be, minimum 3000, maximum 4000 karakteres terjedelemben. A verseny operációs rendszer független, így nem csak Windows-os programokról van lehetőség írni.

Az elkészült műveket a verseny@iPon.hu-ra várjuk, .doc formátumban (kiemelési lehetőségekkel), maximum két kép társaságában (max. méret 600*600). A leadási határidő június 26-a (éjfél), mely után két héten keresztül lesznek kint a cikkek az oldalon, ez idő alatt pedig Facebookos közönségszavazást tartunk, július 10-ig.

 

Mivel az utolsó versenyünkön sokan nehezményezték, hogy a Like-ok száma ismeretségfüggő, ezért ezúttal két győztese is lesz játékunknak: a közönségdíjas cikk (Like-ok alapján) mellé az iPon zsűrije is kiválaszt egyet.

Mit lehet nyerni, miért érdemes virtuális tollat ragadni? Nos, 2011 nagyon úgy néz ki, hogy a Tablet PC-k éve lesz, így belépőként a jövőbe mi is 1-1 ilyen géppel díjazzuk a két győztest!

A verseny e-mail címe már él, így buzdítanánk is mindenkit aki kedvet kapott egy kis íráshoz, hogy töprengjen rajta, ismer-e egy programot amit szívesen bemutatna másoknak is.

A fontos információk még egyszer, röviden:

Leadási határidő: 2011. 06. 26.

Leadás formája: e-mailben a verseny@ipon.hu-ra (.doc, két, maximum 600*600-as képpel)

Közönségszavazás lezárása: 2011. 07. 10.

Nyeremények: CONCORDE Tab 7.1"

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward