Verdatörés Bugbear módra

Új autós játékon dolgoznak a Bugbearnél, az előzetes ígéretes.

Verdatörés Bugbear módra

A FlatOut és a Ridge Racer: Unbounded fejlesztője, a Bugbear Entertainment közzétett egy videót készülőben lévő új játékából, amelynek egyelőre még nincs végleges címe. A kiadó és a platformok sem ismertek még, de a látvány alapján levonhatjuk a következtetést, hogy egy következő generációs darabról van szó.

Az egyelőre csak Next Car Game-ként emlegetett játékot bemutató filmben az egymásnak rohanó rozsdás roncsautók látványa a régi FlatOut játékokra emlékeztet. Persze nem valószínű, hogy a játék a FlatOut széria része lesz, mert annak ellenére, hogy a Bugbear hozta létre a sorozatot, annak jogai nem az ő kezükben vannak, hanem a Strategy First kiadónál. Ha belegondolunk ez nem is olyan nagy baj, hiszen a sorozat legutóbbi része, a FlatOut 3: Chaos & Destruction, amelyet nem a Bugbear, hanem a Take6 Studios készített, amúgy is totális katasztrófa volt, ami teljesen lejáratta a nevet.

"Új autós játékot készítünk. Ezúttal visszamegyünk egészen a gyökereinkig, pont ahogy rajongóink kérték. Ha tetszik, amit a filmben láttok, imádni fogjátok. Minden, ami ott látható a játék motorjával készült" – írták a Bugbearesek a játék hivatalos oldalán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward