Új, zajszigetelt számítógépházzal rukkolt elő az Antec

Az igényesen kivitelezett külsővel és belsővel rendelkező Antec P380 rengeteg bővítőhelyet kínál, oldallapjait pedig dupla zajszigetelő réteg borítja.

Új, zajszigetelt számítógépházzal rukkolt elő az Antec

Az Antec Performance One sorozatú, zajszigetelt oldallapokkal ellátott számítógépházait valószínűleg már sokan ismerik: ezek a kuckók nem csak halk működésükkel, hanem remek bővíthetőségükkel, illetve letisztult, elegáns megjelenésükkel is komoly elismerést vívtak ki maguknak az elmúlt évek során.

A Performance One sorozat egy új taggal, a P380-as modellel bővült, amely az elődei által kitaposott ösvényen menetel tovább. A P380-as modell elegáns előlapi ajtóval érkezik, bal oldallapján pedig nagyméretű plexi ablak is látható (valószínűleg lesz ablak nélküli változat is). A toronyház kívül-belül feketében pompázik, és a Mini-ITX formátumútól az SSI CEB formátumú alaplapokig minden népszerű alaplap-formátumot támogat. Az alaplaptálcáról persze a szokásos szerelőablak sem hiányzik, sőt, a kábelmenedzsmentet segítő kivágások is megtalálhatóak rajta, így igazán igényes rendszert építhetünk.

Az 555 milliméter magas, 223,6 milliméter széles és 557 milliméter mély számítógépház belsejében összesen három darab bővítőkeret fogadja az adattárolókat: ezekben maximum 8 darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó fér el. A három keret szerszámmentes szerelhetőséget biztosít és bármikor kényelmesen ki is vehetőek a házból. Aki az optikai meghajtóról sem szeretne lemondani, a ház felső részén egy vékony optikai meghajtót fogadó bővítőhelyet is talál.

Az igényes kuckó belsejében maximum 180 milliméter magas processzorhűtő fér el, a bővítőkártyák pedig maximum 465 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak. A házban lapuló hardverkomponensek által keltett zajt dupla zajszigetelő réteggel ellátott oldallapok tartják odabent, így a rendszer akkor is halk, ha belül a rendszerhűtő ventilátorok maximális fordulatszámon tekernek.

Apropó szellőzés. A ház elején gyárilag két darab FDB csapágyazással ellátott 140 milliméteres ventilátort találunk, a ház hátuljára pedig egy 120 milliméteres, ugyancsak FDB csapágyazással ellátott ventilátort szereltek. A ház tetején igény szerint három darab 120 milliméteres vagy két darab 140 milliméteres légkeverő is elszállásolható. Aki folyadékhűtő rendszer alkalmazásában gondolkodik, a ház elején és tetején egy-egy 240 vagy 360 milliméteres hőleadó radiátor számára találhat helyet.

Az igényes kuckó előlapi portjai között két USB 2.0-s és két USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található. A három év garanciával érkező P380-as modell rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward