Új választható fajokat mutattak be a SWTOR-hoz

Eddig is tudtuk, hogy az embereken kívül lesznek más játszható fajok is, hisz láthattunk már rattaki Bounty Huntert, csillai Imperial Agentet és twi'lek Smugglert is. Lássuk az újonnan leleplezett fajokat.

Új választható fajokat mutattak be a SWTOR-hoz

Eddig is tudtuk, hogy az embereken kívül lesznek más játszható fajok is, hisz láthattunk már rattaki Bounty Huntert (fejvadászt), csillai Imperial Agentet  (ügynököt) és twi'lek Smugglert (csempészt) is. Lássuk az újonnan leleplezett fajokat.

Most először játszhatunk videojátékban Sith Pureblooddal. A vörös bőrű erőhasználók felmenői közt olyan Sith Lordok vannak, mint Naga Sadow és Marka Ragnos. Az ősök haragja tovább él a pureblood Sith harcosokban...

Az emberhez nagyon hasonló miralukák kivételes Jedi lovagokká válhatnak. Mivel a szülőbolygójuk teljesen sötét volt, a miralukák teljes egészében az erőn keresztül érzékelik a környezetüket. Éppen ezért csökevényes szemgödrüket eltakarják.

A galaxis egyik legbölcsebb és misztikusabb fajaként emlegetett zöldbőrű miriálokat leginkább egy Jedi Consular szerepében lehet elképzelni. Egyik feltűnő jellemzőjükként szimbolikus arctetoválásaikat említhetnénk meg, de híresek ügyességükről is. Tisztelik őket a türelmükért és tisztánlátásukért.

A Sith Birodalom elnyomott fajai között sokban megvan a potenciál az erőhasználatra, de kevesen jutnak el odáig, hogy végül maguk is beálljanak a sithek sorai közé. A büszke zabrak nép ezen kevesek közé tartozik. Erősek, agresszívak, nem csak ellenfeleiket, de saját kollégáikat is gyakran megfélemlítik...

Ezzel a lista még nem teljes, az elkövetkezendő hónapokban számíthatunk még hasonló bemutatókra. A hivatalos honlaphoz katt ide (ott nagyobb verziót is találtok a hírben szereplő képekből).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward