Új trailert kapott a Pillars of Eternity

Most tágra nyílt szemekkel kérdezhetnétek, hogy "no de mi az a Pillars of Eternity?", szégyenkezve, hogy még nem hallottatok róla. Elmondjuk...

Új trailert kapott a Pillars of Eternity

Most tágra nyílt szemekkel kérdezhetnétek, hogy "no de mi az a Pillars of Eternity?", szégyenkezve, hogy még nem hallottatok róla. Mielőtt eluralkodna rajtatok eme érzés, elmondjuk, hogy a Project Eternity immár ledobta munkacímét és megkapta a véglegest, ez a Pillars of Eternity. A nagy hírt illik kellő körítéssel tálalni, ezért a fejlesztő Obsidian Entertainment készült is rendesen. Bemutatták a játék első igazi játékmenet előzetesét, mely nincs egész 2 perc, de arra pont elég, hogy nyáladzó képernyőpiócákká változtassa a klasszikus szerepjátékok rajongóit.

Az új cím természetesen feltűnik a hivatalos honlapon is, ahol bármennyire is reménykedtünk, megjelenési dátumot még nem találtunk egyik menüpont alatt sem. Így marad a "valamikor 2014-ben", a célplatformok pedig továbbra is a Windows PC, Mac és Linux maradtak.

Amennyiben még nem hallottatok róla, a Project Eternity... vagyis Pillars of Eternity egy klasszikus, old-school szerepjáték lesz, mely nem mellesleg az egyik legnagyobb sikereket elérő Kickstarteres játékprojekt eddig. A fejlesztők 24 óra alatt elérték a kitűzött pénzösszeget (1,1M), a végére pedig majd 4 millió dollárt zsákoltak be. Mi is sokszor adtunk már hírt róluk, nagy reményeket fűzünk az Eternity-hez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward