Új Antec tápegységek, ezúttal játékosoknak

Az Antec kínálata két új, High Current Gamer M sorozatú tápegységgel bővült.

Új Antec tápegységek, ezúttal játékosoknak

A friss tápegységek mindketten a játékosokat veszik célba, hiszen a High Current Gamer M sorozatot erősítik. A mostantól globálisan is elérhető újdonságok közül a kisebbik modell HCG-750M típusjelzéssel és 750 wattos teljesítménnyel, a nagyobbik pedig HCG-850M jelzéssel és 850 wattos teljesítménnyel érkezik.

Közös tulajdonság, hogy a két friss tápegység félig moduláris felépítéssel érkezik, azaz csak kábeleik egy részét lehet lecsatolni - persze ez is bőven több, mint a semmi. A hibrid kábelezéssel ellátott tápegységek szabadalmaztatott, fejlett moduláris tápcsatlakozókat alkalmaznak, amelyek 16 érintkezővel rendelkeznek. Egy-egy ilyen 16 érintkezős aljzathoz két darab 8 érintkezős tápkábel csatlakozhat.

Az új, aktív PFC támogatással is rendelkező tápegységek DC-DC topológiára épülnek, hatásfokuk pedig 88% környékén helyezkedik el, így 80 Plus Bronze minősítést kaptak. A minőségi, japán kondenzátorokat is tartalmazó elektronika hűtéséről egy szuperhalkan üzemelő, dupla golyóscsapágyazással ellátott ventilátor gondoskodik. A 135 milliméteres átmérőjű légkeverő fordulatszámát hőmérséklet alapon vezérli az elektronika. A ventilátor figyelemfelkeltő fehér LED-es világítást is kapott, ami természetesen igény szerint ki- és bekapcsolható.

A kínálatban egy speciális biztonsági IC is jelen van, ami a szokásos elektronikai védelmeket kínálja a tápegység és a rá bízott rendszer számára. A tápegységek ennek köszönhetően a túlárammal, a túlfeszültséggel, a túl alacsony feszültséggel, a rövidzárral, a túlterheléssel és a túlmelegedéssel szemben egyaránt védettek.

A két +12V-os tápágra támaszkodó tápegységek pontos tulajdonságai az alábbiakban tekinthetőek meg:

Balra a 750 wattos, jobbra pedig a 850 wattos modell tulajdonságai láthatóak

A High Current Gamer M sorozat új, igényes kábelezéssel rendelkező tagjai öt év garanciával kerülnek az üzletek polcaira. A 750 wattos újdonság 110 dollárba, 850 wattos társa pedig 140 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward