Új 3DMark teszt IGP-khez

--

Új 3DMark teszt IGP-khez

Ahogy arról szeptember 18-án beszámoltunk, még ebben a negyedévben megérkezik a 3DMark legfrissebb tesztmodulja, ami már a DirectX 12 Ray Tracing API-ban rejlő lehetőségeket is kamatoztatni tudja. A teszt egyelőre a 3DMark Ray Tracing Benchmark munkanév alatt fejlődik, később azonban hangzatosabb nevet is adhatnak neki.

A 3DMark mögött álló UL Benchmarks fejlesztőcsapata egy másik teszttel is készül, ami viszont már nem a csúcsteljesítményt nyújtó hardvereket, hanem a másik végletet, az integrált videó vezérlőt használó rendszereket veszi célba. A 3DMark Night Raid névre keresztelt tesztje elsősorban a DirectX 12 támogatással rendelkező integrált videóvezérlőket szeretné megizzasztani, közülük is azokat, amelyek a noteszgépek, a táblák, a konvertibilis konfigurációk, illetve az egyéb mobil rendszerek fedélzetén teljesítenek szolgálatot – de csak és kizárólag Windows 10 mellett. A tervek szerint bekerül a repertoárba a Windows 10-es operációs rendszert futtató, de ARM alapon nyugvó „Always Connected / Mindig kapcsolatban lévő” konfigurációk támogatása is, így ezeken a különleges megoldásokon is meg lehet majd nézni, hogy fut a Night Raid. És minden bizonnyal teljesítmény-összehasonlításra is lesz mód.

Noha az új tesztmodul elsősorban az integrált videóvezérlővel szerelt mobil konfigurációkhoz készül, természetesen az IGP-vel szerelt asztali számítógépeken is elketyeg majd. A fejlesztők azt ígérik, hogy a tesztmodul október elején válik elérhetővé, azaz nincs kizárva, hogy a következő nagy Windows 10 frissítéssel együtt jelenik meg, amit szintén októberre várunk. A Night Raid benchmark bekerül az ingyenesen elérhető tesztek közé, bizonyos funkciókat azonban csak az Advanced licenc megvásárlása után lehet majd elérni, ahogy azt a többi tesztnél már megszokhattuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap