Thermaltake V9: új, szellős ház játékosoknak

Thermaltake V9: új, szellős ház játékosoknak

A Thermaltake a tegnapi nap folyamán jelentette be legújabb, játékosoknak kifejlesztett számítógép házát, amelynél az igényes felépítés mellett rendkívül nagy hangsúlyt fektettek a mérnökök a lehető legjobb légáramlás kialakítására, ami az előzetes vélemények alapján egészen jóra sikeredett. A Thermaltake V9-es háza első ránézésre emlékeztet az Antec 900-as házára.

A V9-es tetején egy 23 cm-es ventilátor található, míg a ház hátulján egy 120 mm-es TurboFan helyezkedik el, ami 1300 fordulat/perces sebességgel üzemel 17 dB-es zajszint mellett. A házban az említett ventilátorokon kívül saját magunk is elhelyezhetünk 120mm-es és 140 mm-es ventilátorokat, sőt, az alaplap tálcáján egy 70 mm-es ventilátornak is készített helyet a gyártó. A V9-es házban a tápegység a ház alján foglal helyet a táp alsó ventilátora előtt szűrő található, de a gyártó gondolt a vízhűtést használó vásárlókra is, így a rendszer rögzítéséhez előfúrt rögzítési pontok állnak rendelkezésre. A V9-es termék szereléséhez nincs szükség csavarhúzóra, ugyanis a kártyák és az optikai meghajtók beszerelése nélküle is megoldható. A termék összesen 11 darab meghajtó bővítőhellyel van ellátva, ezek között 4 darab 5,25 hüvelykes, 2 darab 3,5 hüvelykes, valamint 5 darab rejtett, 3,5 hüvelykes helyet találunk. A merevlemezek hűtéséről opcióként egy 120 mm-es, ledes ventilátor gondoskodik.

A Thermaltake V9-ese kétféle kivitelben kerül forgalomba: az egyik ház átlátszó, plexi oldallappal lesz ellátva, míg a másik már hagyományos oldallappal bír, amin két 120/140 mm-es ventilátor rögzítésére nyílik lehetőség. A Thermaltake közleményéből sajnos nem derül ki az újdonság(ok) ajánlott végfelhasználói ára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward