The Boys - rettegett a rendező Starlight szexuális zaklatásos jelenetétől

Eric Kipke szerint ez volt az első évad egyik legnehezebb része.

The Boys - rettegett a rendező Starlight szexuális zaklatásos jelenetétől

Az Amazon Prime-on futó The Boys, az azonos című képregény adaptációja nagyon hamar nagy sikert aratott, hiszen olyan formában mutat be szuperhősöket, ahogy korábban még talán senki - gyakorlatilag mindegyikük egy önmagát szupersztárnak képzelő, beképzelt, rettenetesen viselkedő marha.

A sorozat elején ugyebár közéjük próbál meg beilleszkedni a naiv Starlight (Erin Moriarty), aki ténylegesen arra szeretné használni az erejét, hogy segítsen az embereken. A készítők gyakorlatilag rajta keresztül vezetik be a nézőt ebbe a világba, és ő jelenti a morális ellenpontot a sok romlott alak között.

Azonban Starlight karaktere nem kezdődik egyszerűen a Hetek között, hiszen a csapat egyik veterán tagja, Deep, rögtön a sorozat elején azzal kezdi, hogy tulajdonképpen a (vélt) hatalmát kihasználva akarata ellenére szexuális aktusra kényszeríti a hölgyet. Eric Kipke, a sorozat showrunnere elmondta, hogy számára ez jelentette az egyik legnagyobb fejtörést, és legnehezebb pillanatot az első évadban.

"A helyes módon szerettem volna megvalósítani, így nagyon sok beszélgetést folytattam különböző nőkkel a tapasztalataikról, amik közül akadt néhány elég fájdalmas történet is. A beszélgetés során igyekeztem minél inkább visszavonulni, és nem terelni valamerre a történetüket, hanem ténylegesen meg akartam érteni a tapasztalataikat és végül ezt átültetni arra, hogy Starlight mit érezhet abban a pillanatban és utána" - kezdte Kipke.

Elmondása szerint miután begyűjtötte a megfelelő információkat és elkészült a forgatókönyv, az egész dolgon újra át kellett mennie a két színésszel is:

"Végső soron nekik majd megélniük ezt ebben a jelenetben és eljátszaniuk. Végső soron azt mondhatom, hogy soha életemben nem stresszeltem még ennyit egy jeleneten korábban, mert tudtam, hogy ha rosszul valósítom meg, akkor nem csak jelenetként bukik el, de sokak számára fájdalmas is lehet. Végig éreztem az ezzel kapcsolatos nyomást és felelősséget."

Érdekes, hogy az eredeti képregényben nem csak Deep, hanem Black Noir és Homelander is részt vesz a nemi erőszakban, ráadásul ennek egy részét eléggé expliciten meg is mutatják. A sorozat azonban viszonylag jelentősen alakított több karakteren is, és a sztorit is számos ponton átszabták. Ezen kívül Kipke nem mutatta meg magát a történést, az teljes mértékben képernyőn kívül történt meg, ugyanis nem akart neki még csak potenciálisan sem erotikus jelleget adni.

Végül aztán persze a sorozatban Starlight megkapta a maga lehetőségét a bosszúra, és alaposan lejáratta a Deepet, a két karakter pedig azóta az utóbbi két évadban alig-alig találkozott már egymással.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap