TGA: Bőregeres Telltale sorozat készül

Az interaktív filmek és sorozatok rajongói örülhetnek, hamarosan újabb sorozat indul.

TGA: Bőregeres Telltale sorozat készül

A héten raktuk ki épp a középszerűre sikeredett Minecraft: Story Mode-ról írt tesztünket, melyben nehezményeztük, hogy a Telltale mostanában futószalagon hozza ki az újabb és újabb sorozatokat és nem fordítanak semmi energiát a megújulásba. Bizony kéne már egy új motor és friss játékelemek.

Éppen ezért, mikor megláttuk a Game Awardson a hangulatos kedvcsináló videót, egyszerre örültünk és féltünk. Örömmel vennénk egy Batmanes interaktív sorozatot, de már nem nagyon venne be a gyomrunk még egy ugyanarra a sémára épülő tucatgyártott terméket. Ami a The Walking Deadnél, a Fablesnél (Wolf Among Us) és a Borderlandsnél még jó volt, az már a torkunkon akadt a The Game of Thrones és Minecraft sorozatoknál.

A DC, a Warner Bros. Interactive Entertainment és a TellTale közös projektjének gyümölcse majd valamikor jövőre érik be. Az anyagnak még nincs hivatalos címe, szóval egyelőre csak Batman szériaként hivatkozhatunk rá, a célplatformok között pedig a PC/Mac és mobileszközöket üdvözölhetjük. Bizakodásra adott okot, hogy az előzetes művészi stílusa igencsak eltalált lett. Íme:

"Az új Batman lehetőséget ad majd a rajongóknak, hogy első kézből megtapasztalják, hogy milyen komplex élete és elképzelései vannak Bruce Wayne-nek, mélyebbre ássanak a kettős személyiségében és átérezzék a vállán nyugvó felelősség terhét, hogy megmentse a városát, amit átsző a korrupció és gonoszság."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward