Telltale: nem lesz idén Walking Dead S3

A Telltale rengeteg projektet futtat hosszabb és rövidebb távon is, úgyhogy idén biztosan nem fog beleférni nekik a Walking Dead új szezonja...

Telltale: nem lesz idén Walking Dead S3

A Telltale idén nem fogja tudni beszorítani a menetrendjébe a nagysikerű The Walking Dead spin-off sorozatának harmadik évadját. A folytatás valószínűleg 2016-ban jön majd, bár a stúdiónak nem csak az idei évre telt meg a naptára.

Job Stauffer Twitteren erősítette meg a TWD hírt, de rögtön hozzátette, hogy a témában számíthatunk valami más megjelenésre tőlük. A legtöbben arra tippelnek, hogy egy különálló epizód jön majd, valami olyasmi, mint az első két sorozatot áthidaló 400 Days volt. Abban számos karaktert ismerhettünk meg, akik aztán a második sorozatban fontos szerepet kaptak.

A Telltale idén befejezi a Game of Thrones szériáját és szépen lassan haladgat a Tales from the Borderlands epizódok kiadásával is. Én személy szerint jobban örülnék, ha inkább a Borderlandsre koncentrálnának, mert egyszerűen sokkal jobban működik rá az ő receptjük, mint a Game of Thrones-ra, de valószínűleg a licencek siettetik őket.

Emellett a stúdiónál készül már a Minecarft: Story Mode is, amely a szokásos receptre építő spin-off lesz a sikeres sandbox játék nyomán. Valamint végre elkezdték tervezgetni a saját IP-jüket is, ami már nem külső licencre épít.

A legnagyobb dobásuk persze a Lionsgate-es TV+játék házasításából létrejövő szupershow lesz, de ez még nagyon a jövő zenéje, ugyanúgy, mint a Marveles projektjük. Velük legalább egy széria erejéig összeállnak majd, de ebből nem valószínű, hogy 2017-nél előbb látni fogunk valamit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward