Tavaszi akciókat hirdetett az Nvidia

Egyes videokártyákhoz teljes verziós játék jár, néhány egyéb modell mellé pedig F2P játékokban felhasználható kuponokat mellékel az Nvidia.

Tavaszi akciókat hirdetett az Nvidia

Az Nvidia illetékesei úgy gondolták, a tavasz alkalmából ideje frissíteni játékakciójukat. A gondolatot tett követte, úgyhogy a télit követő akcióban ezúttal egy igazi különlegesség tűnt fel, ami nem más, mint a Daylight, ami a piac első Unreal Engine 4 alapú játéka. A PhysX támogatással is kiegészített, pszicho-thriller alkotás a Zombie Studios munkájának gyümölcse.

Az említett játék letöltésére jogosító kupont a GeForce GTX Titan, GTX 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti és 660-as videokártyákhoz mellékeli a vállalat, a kupon aktiválására pedig 2014. április 11-én, a játék hivatalos megjelenésének napján kerül sor (de az eddigi gyakorlat szerint valószínűleg már előtte lehet a kupon számát regisztrálni a steam kódért). Bővebb információk a játékról itt találhatóak: Daylight honlap.

Az akció másik részeként a GeForce GTX 650, 650 Ti, 750 és 750 Ti videokártyákhoz, illetve egyes kiválasztott, GeForce GTX videokártyát tartalmazó noteszgépekhez 150 dollár (34 000 forint) értékben jár egy kuponok, ami három F2P (Free-to-Play, azaz ingyenesen játszható) játékban költhető el különböző fizetős kiegészítőkre. A három szóban forgó játék a Warface, a Heroes of Newerth és a Path of Exile, amelyekhez egyenként 50 dollár értékben jár virtuális, az adott játékban felhasználható fizetőeszköz. Itt azt érdemes tudni, hogy az ilyen játékokban általában kétféle fizetőeszköz van: az egyik olyan, amit mi magunk is meg tudunk szerezni játékon belül, a másik olyan, amit csak valós pénzért lehet venni. Ezért általában kozmetikai dolgokat és pl. gyorsabb fejlődést lehetővé tevő tárgyakat lehet venni. Bővebb infó a játékokról itt található: Nvidia promóciós honlap.

Az Nvidia új akciója 2014. március 12-től kezdve több térségben is elérhető a kiválasztott viszonteladóknál, így nálunk is. A Daylight kuponnal érkező videokártyák listáját itt lehet megtekinteni, a F2P kuponnal ellátott termékek listája pedig itt található. Mindkét fajta kupont az Nvidia weblapján lehet aktiválni, a részletes információk megtalálhatóak a hátoldalukon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward