Tápegységgel is elérhető az új Chieftec PC ház

A termékhez 350 wattos vagy 450 wattos tápegységet kérhetünk, de a gyártó hivatalos weboldala szerint az újdonság akár tápegység nélkül is elérhető.

Tápegységgel is elérhető az új Chieftec PC ház

A Chieftec egy költséghatékony, közepes torony formátumú számítógépházat mutatott be, amely kedvező árcédulájával, egyszerű dizájnjával és opcionális tápegységével próbálja meghódítani a számítógépházak piacát – legyen szó otthoni vagy akár irodai felhasználásról.

A Flyer sorozatban helyet foglaló újdonság FS-01B-U3 termékkóddal rendelkezik, fekete festést pedig ezúttal csak a külseje kapott. A microATX formátumú alaplapot fogadó újdonság 420 x 175 x 360 milliméteres mérettel bír, alaplaptálcáján pedig szerelőablakot is kialakítottak a tervezők annak érdekében, hogy a processzor és/vagy a processzorhűtő cseréje egyszerűen, az alaplap kiszerelése nélkül megoldható legyen. A ház hátulján egyébként négy darab PCI bővítőhely található. A videokártyák maximum 320 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak, processzorhűtőből pedig maximum 130 milliméter magas példány fér el.

A tápegység bővítőhelye ezúttal nem az alaplap alá, hanem az alaplap fölé került, és egyes esetekben itt már gyárilag is lehet tápegység – ez agyártó hivatalos weboldala szerint opcionális kiegészítő. A fotón egyébként éppen egy iArena GPA-350S típusú tápegység látható, de a termék 450 wattos modellel is elérhető.

Az elülső bővítőhelyek között ezúttal két 5,25 hüvelykeset és egy 3,5 hüvelykeset találunk, amelyek szerszámmentesen szerelhetőek. A ház előlapján a szokásos fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet mellé két USB 3.0-s port is került. A ház megfelelő szellőzéséről két ventilátorral gondoskodhatunk, de egyik sem tartozék: a ház elején egy 80, 90 vagy 120 milliméteres, a ház hátulján pedig egy 80 milliméteres átmérőjű légkeverő fér el.

A két év garanciával érkező FS-01B-U3 68,4 euróba kerül, ha 450 wattos tápegységet is kérünk hozzá – ez az összeg átszámítva nagyjából 22 000 forint. A termék 350 wattos tápegységgel 1465 cseh koronáért vihető haza, ami 17 000 forint körüli összeget jelent.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward