Shop menü

TALÁN SOSEM JELENIK MEG A STEAM LEGINKÁBB VÁRT SZEXJÁTÉKA, A RAJONGÓK ELLENE FORDULTAK

Pedig a Cthulhu-mítosz és a szexjátékok műfajának egyesítése érdekesen hangzik.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Talán sosem jelenik meg a Steam leginkább várt szexjátéka, a rajongók ellene fordultak

Jelenleg a Steam száz legnépszerűbb, kívánságlistára tett játékai között mindössze egy található, amelyik kifejezetten felnőtteknek készült. Ennek címe egészen meglepő: Operation Lovecraft: Fallen Doll és a hivatalos leírás szerint egy "Cthulhu-mítosz által inspirált szex szimulátor és TPS-nézetű sandbox". Hogy ez az egész hogy jön össze, azt ne kérdezzétek.

A játék nem csak a Steamen népszerű, de a Patreonon is több mint 15 ezren adományoztak a fejlesztőknek. Hogy mi okozhatja ezt a szintű érdeklődést, mikor a Steam egyébként is tele van mindenféle hentai- és szexjátékokkal? Nos, ez Unreal Engine 5-re készül, teljesen 3D-s és profi módon animált (legalábbis a készítők ezt ígérik). Olyan dolgokat is írnak, mint a "fizikai alapú, valós idejű testnedv szimuláció, és a "dinamikus izzadás". 

Ráadásul az ígéretek szerint még a VR-ral is kompatibilis lesz.

De ezen kívül (legalábbis a leírás alapján) úgy tűnik, mintha emögött egy igazi játék is lenne. Olyanokról olvasni a Steam-oldalon, mint "roguelike stratégiai" elemek és "csapatalapú taktika és pakli építés". Történet is lesz, ami valamilyen módon kapcsolatba hozza a "szexuális nyomozókat" a Cthulhu-mítosszal.

Az a baj, hogy ebből jelenleg nem sok látszik.

A Patreon-támogatók számára jelenleg egy olyan játék érhető el, amiben csak a Harem mód aktív, ez pedig annyit tesz lehetővé, hogy karaktereket alkothatunk, azok pedig jeleneteket játszanak el egy szobában, amit a többi játékos lájkolhat.

Ez pedig kezd nem tetszeni a rajongótábornak, ugyanis a játék már 2017 óta készül, és egy belsős informátor szerint azóta már többször újrakezdték az egészet. A fejlesztés látványosan nem halad, ráadásul közben a készítők azt is bedobták, hogy kizárólag online kapcsolattal működik majd a Operation Lovecraft: Fallen Doll, holott a támogatói közösség ennek kifejezetten ellene volt. Menet közben a frissítések üteme is lelassult és a készítők egyre kevesebbet kommunikálnak a közönséggel, amiből sokan arra következtetnek, hogy ez az egész egy nagy átverésnek kezd tűnni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére