Szellős gamer egeret rántott elő a kalapból a Genesis

A pehelykönnyű egér igény szerint súlyozható, jár hozzá extra hátlap, valamint a gamerek számára fontos funkciók sem hiányoznak róla.

Szellős gamer egeret rántott elő a kalapból a Genesis

A Genesis egy remekül testreszabható gamer egérről rántotta le a leplet, amely perforált házának köszönhetően a legkönnyebb egerek közé tartozik, hiszen csak 58 grammot nyom. És a gyártó azokra is gondolt, akiknek nem jön be a perforált tetőlap, valamint azokra is, akik szeretnék saját maguk kialakítani az egér súlypontját annak érdekében, hogy minél hatékonyabban és kényelmesebben használhassák.

Galéria megnyitása

A Xenon 8000 alapját egy PixArt PMW3389-es szenzor adja, amelynek érzékenysége 200 DPI-től egészen 16000 DPI-ig terjed, képes lekövetni akár 50 G-s gyorsulást, valamint másodpercenként képes feldolgozni akár 10 160 milliméternyi mozgást is.

A strapabíróság és a pontosság érdekében legalább 20 millió kattintást elviselő Omron kapcsolók kerültek a fő egérgombok alá, összesen egyébként 8 gomb áll rendelkezésre, amelyek programozhatóak, a beállítások pedig profil formájában a beépített memóriában is eltárolhatóak. Az 1000 Hz-es mintavételezési frekvenciával dolgozó egér perforált felső lapját igény szerint ki lehet cserélni egy teli borításra is, ami természetesen a csomag részét képezi.

Galéria megnyitása

Amennyiben az egér 58 grammos tömege kevésnek bizonyulna, jól jöhetnek majd az extra súlyok, amelyekből 12 darab áll rendelkezésre, így összesen 20 grammal növelhető az egér tömege, természetesen úgy, hogy a súlypontot is saját ízlésünknek megfelelően állíthatjuk be. A testreszabhatóságot segíti, hogy a Lift-off Distance is állítható, ezen a téren háromféle alapértelmezett beállítás áll rendelkezésre.

Galéria megnyitása

Mivel gamer egérről van szó, így az RGB LED alapú világítás sem hiányzik a sorból. A termék egy 1,8 méter hosszú, textilborítással is ellátott USB kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, ami Windows XP-től felfelé bármilyen Windows lehet, de Linux és Android alatt is munkára fogható az új egér.

A 120 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 43 milliméter magas Xenon 8000 rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, ára 50 euró körül helyezkedik majd el. Hogy mennyire ütőképes a gyakorlatban? Az első tesztek egészen biztosan választ adnak erre a kérdésre is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap