Sunset Overdrive PC-re?

A fejlesztők szeretnék, de a döntés nem az ő kezükben van.

Sunset Overdrive PC-re?

Az Insomniac Games vicces, nyílt világú lövöldéje, a Sunset Overdrive 2014-ben Xbox One-exkluzívként jelent meg. Azóta is szorosan kötődik a Microsoft legutóbbi konzoljához, de a fejlesztők nagyon szeretnék PC-re is kihozni.

A Twitteren tettek fel nekik egy kérdést arról, gondolkodnak-e a PC-s Sunset Overdrive-on a Microsoft Xbox Play Anywhere programjának tükrében. Válaszukban elmondták, hogy a döntés az Xbox kezében van. Egy külön üzenetben aztán újra kifejtették, mennyire szívesen látnák a dolgot, de a labda az Xbox térfelén pattog.

A Microsoft engedélyezte az Insomniacnak a Sunset Overdirve-jogok megtartását a megjelenés után, de csak addig, míg a játék Xbox One-exkluzív marad. A játék természetesen megelőzte a Play Anywhere indulását, tehát nem vonatkoznak rá ennek részletei. Ráadásul a Microsoft Studios ugyan kijelentette, hogy minden, az idei E3 keretében bemutatott új cím támogatja majd a programot és azt szeretnék, hogy játékaik PC-n és Xboxon is elérhetők legyenek, ennek megvalósulása mindig attól függ, mennyire konvertálható át az adott alkotás az felvenni kívánt platformra (ez a PR szöveg arra, hogy azért szeretnénk megtartani pár Xbox One exkluzívot).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward