Shop menü

SKYPE: NEVEZD EL A VIDEOHÍVÁSAID

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Skype: Nevezd el a videohívásaid

Napjainkban, amikor nagyon sok tevékenységet kell online megoldani, sokak szembesülhetnek azzal a problémával, hogy amikor néha ránéznek az előre betervezett videohívásoknak a listájára, akkor hirtelen nem is tudják, hogy pontosan melyik időpont milyen eseményhez köthető. Erre jelent most megoldást a Skype egy újítása.

A jövőben a felhasználók már egyedileg kiválasztott nevet adhatnak majd az előre beütemezett videóhívások számára. A „nevezd el a hívásod” funkció keretében a Skype többféle lehetséges előre definiált opciót is nyújtani fog a legnépszerűbb eseményeket felsorolva, de nem feltétlenül kell majd ezek közül választani. Még egyedi hangulatjelet is választhat majd az ember az adott online rendezvény számára, hogy még gyorsabban át tudja látni ezeket.

Galéria megnyitása

Működik majd ez a funkció akkor is, ha nem ütemezett videóhívásról van szó. Ennek köszönhetően, akik számára megosztja az ember az eseményt, azok rögtön tudni fogják majd, hogy miről van szó. Ez kifejezetten jól jöhet, ha szélesebb közönségnek publikál egy online találkozót a felhasználó. Tehát több szempontból is hasznos lesz majd ez az újítás. És persze meg lehet itt jegyezni azt, hogy azért nem a Skype az első, aki ilyenről gondoskodik a szolgáltatásánál.

Galéria megnyitása

A tavalyi év sok videocsevegések bonyolítására szolgáló platformnak kirobbanó sikert hozott, de a Skype kapcsán nem igazán lehetett arról hallani, hogy eredményesen lovagolta volna meg a pandémia miatt kialakult szomorú helyzetet. A Zoom számára jött ki legjobban a lépés, de a Google is ügyesen tudott alkalmazkodni az új helyzethez. A Microsoft azért próbál a figyelem középpontjába kerülni, és ezzel nincs is semmi gond, ha új fejlesztéseknek a bevetésével teszi ezt, és egyébként a szoftveróriásnak sem lehet oka panaszra, mert a Teams szépen felfutott.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére