Ripley lánya lesz az Alien: Isolation főszereplője

A Kotaku információi szerint a következő Alien univerzumban helyet foglaló játék (amely remélhetően jobb lesz, mint a Colonial Marines) főszereplője Ellen Ripley lánya lesz.

Ripley lánya lesz az Alien: Isolation főszereplője

A Kotaku információi szerint a következő Alien univerzumban helyet foglaló játék (amely remélhetően jobb lesz, mint a Colonial Marines) főszereplője Ellen Ripley lánya lesz. Ha minden igaz, akkor az Isolation jelen és jövőgenerációs konzolokra is kijön, méghozzá jövőre. A játékot a brit Creative Assembly fejleszti (Total War sorozatról ismert) és egy FPS lesz lopakodós és horror elemekkel fűszerezve. Olyan játékok inspirálták, mint a Dishonored és a Bioshock, állítja a SEGA-hoz közeli forrás, aki csak névtelenül volt hajlandó nyilatkozni.

A SEGA nagyon a szívére vette a Colonial Marines rettenetes fogadtatását, valószínűleg rá is feküdtek rendesen a minőségbiztosításra és ezért tolták el az Alien: Isolation nagy bejelentését is, amit az idei E3-ra terveztek eredetileg. Most is csak azért szivárogtak ki ezek az információk, mert mindenki felfigyelt a márka bejegyzésre, amit most ejtett meg a cég.

A Kotaku 6 hónappal ezelőtt hallott, de akkor még nem publikált értesülései szerint tehát az az Amanda Ripley lesz a főhősünk, akiről említés szintjén annyit hallottunk az Aliens különleges kiadásában, hogy meghalt, míg Ellen kint sodródott megfagyva az űrben. Mindeddig egyetlen könyv, film vagy játék sem foglalkozott vele a kiterjesztett Aliens univerzumon belül.

A játék nagyobb részében egyetlen űrállomáson fogunk tartózkodni és a játék "nagy részében" egyetlen alien ellenében próbálunk majd túlélni és inkább csak klónokat és katonákat kell lelövöldöznünk. A szellőzőaknák, zárszekrények és közelharcos fegyverek fontos szerepet kapnak majd az Isolation-ben, a játékot főként az első Alien film inspirálta.

A SEGA egyelőre nem kommentálta a híreket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward