Resident Evil: Raccoon City megerősítve

Megjöttek az első infók a Resident Evil spin-off játékáról, melyet a SOCOM-ért felelős Slant Six fejleszt. A hivatalos Xbox Magazin információi szerint a Resident Evil: Operation Raccoon City egy a második játék idejében játszódó csapat alapú shooter lesz 4 játékos részére, akik 3 frakció közül képviselhetnek egyet.

Resident Evil: Raccoon City megerősítve

Megjöttek az első infók a Resident Evil spin-off játékáról, melyet a SOCOM-ért felelős Slant Six fejleszt. A hivatalos Xbox Magazin információi szerint a Resident Evil: Operation Raccoon City egy, a második játék idejében játszódó csapat alapú shooter lesz 4 játékos részére, akik 3 frakció közül képviselhetnek egyet.

Az Umbrella Security Services Squad tagjaként tisztogató munkát kell végeznetek a városban, azaz szépen eltűntetni minden bizonyítékot ami a cég ellen szólhat. Emellett persze lövöldözhetitek a zombikat és azokat, akik valahogy túlélték a T-vírus pusztítását. Rajtuk kívül van még két másik frakció, akikről túl sokat nem árult még el a Capcom, plusz jelen van az Umbrella halálbrigád és a US Special Ops is, a "bio-organikus fegyver szörnyek" társaságában, ami szintén az Umbrella műve.

Az Umbrella SSS frakció csapatának tagjai Vector, Beltway, Bertha és Spectre, a gameplay némileg különbözik, attól függően, hogy melyiknek a bőrébe bújtok. A játék során sok ismerős arccal találkozhattok majd, többek között Leon Kennedyvel is.

Az előre haladás során XP-t kaptok, amiből új képességeket vehettek, így például Vectornak a rejtőzködést taníthatjátok meg. A többi RE játékkal ellentétben itt nem kell majd spórolnotok a lőszerrel: "Nem fair bazi fegyvereket adni az embereknek és aztán megvonni tőlük a lőszert!"

A játék őszre várható PS3-ra és Xbox 360-ra. Addig persze bőven hallhattok még a felőle, a jövő hónapban esedékes Captivate-en egészen biztos főszereplő lesz. A széria rajongói dőzsölhetnek idén, jön még két HD újrakeverés, két 3DS-es cím plusz még ez is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward