Resident Evil 5: Csak a Gold Edition kap Move támogatást

A bejelentés után jött némi népharag, ezért a Capcom el is magyarázta, hogy miért van ez így.

Resident Evil 5: Csak a Gold Edition kap Move támogatást

Felbukkant a PlayStation Blogon egy kis előzetes a Resident Evil 5 Move-os vezérlésével kapcsolatban, amiből kiderült, hogy csak a Gold Edition kap patchet az új kontrollerhez. Ez aztán sok játékosnál kivágta a biztosítékot, úgyhogy a Capcom gyorsan magyarázkodásba is fogott, hogy miért ez a helyzet.

„Az eredeti Resident Evil 5-öt már évek óta fejlesztettük mire a Move egyáltalán, mint koncepció felmerült. A játék végül 2009 márciusában jelent meg, és nem volt benne kód, ami a későbbiekben lehetővé tette volna az irányítási sémák megváltoztatását egy patch vagy DLC által. Ezért az eredeti Resident Evil 5 nem fog menni a Move-val, sajnáljuk. Mivel nem tudunk időgépet építeni, ezen nem is tudunk változtatni.”

A Gold Edition idén jelent meg, és bár még nem volt benne Move támogatás, a plusz tartalom mellett már elő volt készítve a hely neki. Elég gyorsan elfogyott azonban ez a változat, viszont ahogy szeptemberben megjelenik a Move, újra kapható lesz és még patchelni sem kell majd, gyárilag frissítve érkezik. Azoknak tehát, akik mostanában akartak Resident Evil 5-öt venni PS3-ra, még érdemes várniuk egy kicsit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward