Rengeteg új munkatársat keres itthon a Nokia

Rengeteg új munkatársat keres itthon a Nokia

Magyarország hosszú ideje fontos hely a Nokia számára, és most a cég, a globális üzleti céljainak megvalósítása érdekében úgy határozott, hogy bővíti a hazai központját. Rendkívül változatos szerepkörökben keres új munkatársakat a vállalat annak érdekében, hogy még sikeresebben működhessen tovább.

Elsősorban magasan képzett informatikusokat keres a Nokia, akik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a cég egy még inkább virágzó karrier elé nézzen a meglévő területek fejlesztésével és az új részlegek létrehozásával. A finnek hivatalos közleménye szerint legalább 120 ember szeretnének felvenni, szóval egy egészen jelentős bővítésről beszélhetünk, ami egy új kompetencia központ létrehozásának köszönhető.

Galéria megnyitása

Mivel átfogó bővítésről van szó, így nem meglepő módon a vállalat humán erőforrással foglalkozó szakemberektől kezdve minőségbiztosítással, joggal és egyebekkel kapcsolatos területeken ismerős munkavállalók jelentkezését is várja. Az IT szempontból pedig az a cél, hogy végponttól végpontig terjedő legyen képes kiszolgálni a Nokia az 5G igényeket, miközben a Dolgok Internetét (IoT), valamint a felhő alapú hálózatokat és szolgáltatásokat is új szintre emeli. A cég újfajta igények kielégítésére koncentrálna, hogy még stabilabb alapokat tudjon kiépíteni. És természetesen a Nokia működéséhez elengedhetetlen legmagasabb minőséget szeretné biztosítani minden területen.

Szó esik még arról is, hogy az új központban olyan megoldások is nagy figyelmet kapnának, amik a mesterséges intelligenciával, a következő generációs vállalatirányítási információs rendszerekkel, valamint a kiberbiztonsággal kapcsolatosak. Szóval tényleg egészen szerteágazó lehetőségeket nyújt most a Nokia hazánkban a szakmájukat magas szinten ismerő IT szakemberek számára. Általában 3 és 10 év közötti szakmai tapasztalattal rendelkező embereket keresnek a finnek.

 „Az új csapat nemzetközi szintű, csúcstechnológiai megoldásokat fog fejleszteni szoros együttműködésben a világ számos más pontján dolgozó szakembereinkkel. A Nokia számára kiemelten fontos helyszín Magyarország és nagyra értékeljük a magyar informatikai szakemberek tehetségét, illetve felkészültségét. Ennek és az ország kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően hoztuk meg a döntést, hogy Budapesten valósítjuk meg ezt a kiemelt jelentőségű beruházást” – fogalmazott Ursula Soritsch-Renier, a Nokia informatikai igazgatója.

A Nokia hosszú ideje része a magyar gazdaságnak, és a mostani fejlesztéseknek köszönhetően ez egészen biztos, hogy a jövőben is így lesz. Ma már főleg a kutatás és fejlesztés az, ami előtérbe került, de volt olyan korszakai is a vállalatnak a több mint 20 éves itt tartózkodása alatt, amikor a gyártás is kiemelkedően fontos szerepet kapott.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap