Rengeteg iPad fogyott, már az első napon

Az Apple iPad névre keresztelt készüléke egy kategóriateremtő termék, amelynek fogadtatása nem is volt felhőtlen. A szerkezetet a közvélemény és a szakma nem tudta hova tenni, de abban szinte mindenki biztos volt, hogy a készülékből nem sok fogyhat a közeljövőben, amikor az végre kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz. Nos, a pala számítógépek úttörőjének is számító iPad szombat óta kapható és az első elemzések szerint minden korábbi előrejelzést felülmúlva teljesít.

Rengeteg iPad fogyott, már az első napon

Az Apple iPad névre keresztelt készüléke egy új kategóriát teremtett, amelynek fogadtatása azért nem volt felhőtlen. A szerkezetet a közvélemény és a szakma nem tudta hova tenni, de abban szinte mindenki biztos volt, hogy a készülékből nem sok fogyhat a közeljövőben, amikor az végre kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz. Nos, a pala számítógépek úttörőjének is számító iPad szombat óta kapható és az első elemzések szerint minden korábbi előrejelzést felülmúlva teljesít.

Az Apple hivatalos közleménye szerint az iPad-ból több, mint 300000 darabot adtak el szombat folyamán az Amerikai Egyesült Államok területén. Ez a mennyiség természetesen nem csak az Apple Store-ok forgalmából, hanem az előrendelések teljesítéséből és az Apple különböző partnereinek továbbított első szállítmányokból tevődik össze. Összehasonlításképpen az Apple 1,12 millió iPhone-t szállított le a készülék megjelenését követő első negyedév folyamán még 2007-ben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward