Shop menü

RENDKÍVÜL IMPOZÁNS GAMER TRÓNNAL RUKKOLT ELŐ A COOLER MASTER

Az Orb X minden túlzás nélkül hatalmas, vagyis egy átlagos szobában jó eséllyel nem fog elférni, ezzel együtt pehelysúlyúnak sem nevezhető, cserébe viszont igazi kis birodalmat alakíthatunk ki benne.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Rendkívül impozáns gamer trónnal rukkolt elő a Cooler Master

A Cooler Master egy nem mindennapi újdonsággal rukkolt elő, ami lényegében egy gamer széket, monitortartót, asztalt, illetve számítógépház-tartót egyaránt tartalmazó gamer trón – valami olyasmi, amit az Acer háza táján már láthattunk. Az Orb X névre keresztelt gamer trón fekete és fehér dizájnnal érkezik, élei mentén rengeteg aRGB LED sorakozik, a monitortartó hátuljára pedig a Cooler Master logója került, természetesen ugyancsak kivilágítva. A világítás a MasterPlus+ szoftveren keresztül vezérelhető, akár a zene üteméhez is igazodhatnak az effektek – nyolcféle üzemmód áll rendelkezésre.

Galéria megnyitása

A gamer trón igazából kikapcsolódásra és munkára is alkalmas, hála az ergonomikus dizájnnak, ám nem egy pici jelenség, ennek megfelelően a normál szobákban és lakásokban nem lesz neki elegendő hely, egy irodában vagy egy nagyobb üzlethelyiségben azonban gond nélkül elférhet.

Galéria megnyitása

Az Orb X közepén egy dönthető gamer szék foglal helyet, ami természetesen kartámaszokkal is rendelkezik: a jobb oldali kartámasz egy USB hubbal rendelkezik, ami három darab USB 3.1 Gen1 Type-A, illetve két darab USB 3.1 Gen1 Type-C portot tartalmaz, és még egy fejhallgató csatlakozót is találunk itt. Az egyik USB-C port extraként 60 W-os töltőteljesítményt is kínál.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A bal kartámasz felőli oldalon az audió rendszer vezérlését segítő kezelőszervet találjuk, amellyel a 2.1 csatornás szett működését tudjuk testreszabni. A 60 W-os audió rendszerben két darab szélessávú hangszóró, két magashangszóró, illetve egy 127 milliméteres átmérőjű mélynyomó található. Maga a szék állítható lábtámasszal, fejtámlával és deréktámasszal érkezik, azaz könnyedén be tudjuk állítani testalkatunknak és igényeinknek megfelelően.

Galéria megnyitása

A gamer szék elé egy nagyméretű asztallapot helyeztek, ami a billentyűzet és az egér mellett egyéb kiegészítőket is fogad. Ez az asztal automatikusan a helyére fordul, ha beülünk a székbe, ezzel egy időben pedig a felül elhelyezett monitortartó is leereszkedik a megfelelő pozícióba. Utóbbi egyébként vagy három darab 27 hüvelykes, vagy pedig egy ultra-széles kivitellel rendelkező 34 hüvelykes monitort fogad.

Galéria megnyitása

A Cooler Master Orb X elég sok helyet foglal, ugyanis szélessége 180 centiméter, hossza 188 centiméter, magassága pedig 209 centiméter, valamint súlya is impresszív, ugyanis 343,5 kilogrammot nyom a mérlegen. A szék mögött egy gamer PC számára is van hely, igaz, nem olyan nagy, hogy egy terjedelmesebb számítógépház elférjen. A leírás szerint a gamer trón 1200 W-nyi maximális teljesítményt biztosít a PC és a monitorok számára, ám az adatlap 750 W-ban limitálja a folyamatos fogyasztást.

Galéria megnyitása

A különleges termék árával kapcsolatban egyelőre nincs információ, mint ahogy azt sem árulták el, pontosan mikor kerülhet forgalomba. Egyelőre csak várólistára lehet feliratkozni. A Cooler Master Orb X az alábbi videón tekinthető meg használat közben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére