Rendezői változat jöhet a Suicide Squadból is?

James Gunn szeretné látni David Ayer verzióját.

Rendezői változat jöhet a Suicide Squadból is?

Miután kiderült, hogy Zack Snyder mégis elkészítheti a saját verzióját a Justice League-ből az HBO Maxra, így a közönség most azt szeretné, ha a Warner Bros. egy másik esetben is hasonlóan gáláns lenne, és lehetővé tennék David Ayer számára, hogy kiadja a saját rendezői változatát a Suicide Squadból.

A Warnernek eredetileg nagy tervei voltak a Suicide Squaddal, amit szinte teljes egészében David Ayerrel vittek volna végig: ő rendezte volna a folytatásokat, valamint a különböző karakterek spin-off filmjeit is. És ugyan a Suicide Squad anyagilag jól teljesített (kritikailag már nem annyira), a Warner közben alaposan átgondolta ezt az egész DC Univerzum-dolgot, és úgy döntött, hogy más irányba kell elvinni a franchise-t.

Akárhogy is, már az eredeti Suicide Squad sem az volt, amit Ayer elképzelt. Úgy tudni, hogy a Batman vs. Superman megosztó bemutatkozása után a Warner könnyedebb hangvételt szeretett volna a filmjeinek, így nem csak a forgatókönyvbe, de a végleges vágásba is alaposan beleavatkoztak. Ennek következtében például Harley Quinn történetét alaposan megnyirbálták, és a Jared Leto által alakított Joker jeleneteinek jó része is kikerült a végleges változatból.

A forgatókönyv átírása és egyéb problémák miatt ráadásul maga a forgatás is rohamtempóban zajlott, közel sem volt idő mindenre, amit a rendező szeretett volna.

Azt továbbra sem tudjuk biztosan, hogy a jövőre érkező új Suicide Squad folytatás lesz-e, vagy valamiféle soft reboot, de az eddigi információk alapján inkább az utóbbira lehet számítani. A Warner mindenesetre annyira eltökélt a változást illetően, hogy először forgatókönyvírónak majd rendezőnek is felkérte James Gunnt, akit leginkább A galaxis őrzőiről ismerhetünk.

Most Gunn egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy semmilyen problémája nem lenne azzal, ha a Warner és David Ayer elkészítené az első Suicide Squad rendezői változatát, és az megjelenne még az ő filmje előtt.

Ayer erre így reagált: "Ezt nagyon értékelem James, akárhogy is fog végződni ez az őrületes út. Te egy jó ember vagy és mesteri filmkészítő, és alig várom, hogy mit tudsz kihozni ezekből a karakterekből".

Akárhogy is, a The Suicide Squad néven érkező új részről egyelőre annyit tudni, hogy néhány karakter visszatér az elődből, azonban történetét tekintve nem kapcsolódik majd hozzá. A jelenlegi tervek szerint az anyag jövő augusztusban kerülhet a mozikba, és reméljük, hogy a koronavírus-járvány nem befolyásolta túlzottan a gyártási folyamatot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap