Phanteks folyadékhűtő blokk GTX 1080-ra, RGB LED fényárral

A Glacier G1080 a hadiiparban is használatos tömítéseket alkalmazza, figyelemfelkeltő megjelenéséről pedig RGB LED alapú világítás gondoskodik.

Phanteks folyadékhűtő blokk GTX 1080-ra, RGB LED fényárral

A Phanteks egy szokatlan dizájnnal ellátott folyadékhűtő blokkal jelentkezik, amely a prémiumkategóriás termékek szegmensében próbál majd szerencsét, méghozzá a felsőkategóriás Nvidia GeForce GTX 1080-as videokártyák fedélzetén.

A Phanteks Glacier G1080 névre keresztelt folyadékhűtő blokk ennek megfelelően prémiumkategóriás anyagokból, igényes kidolgozással készül, plusz némi extrát is rejt, aminek az RGB LED alapú világítás rajongói fognak örülni. A GeForce GTX 1080 Founders Edition modelleket célzó folyadékhűtő blokk nikkelezett réz talpazattal rendelkezik, amelyre akril fedőlap kerül, ennek tetejére pedig homokszórt fémlapokat tesznek.

Az elegáns folyadékhűtő blokk nem csak igényesen néz ki, de kellően hatékony és strapabíró is. Utóbbiról Viton tömítések gondoskodnak, amelyek akár katonai szintű felhasználásra is alkalmasak, ugyanis szilikon alapú társaiknál sokkal jobban tűrik a hőmérséklet-változást, illetve a magasabb hőmérsékletet, ezáltal megbízhatóbban, tartósabban tömítenek. Ez a Phanteks szerint különlegesség, ugyanis a piacon kapható legtöbb folyadékhűtő blokkban szilikon alapú tömítések vannak.

Az új folyadékhűtő blokkot színes, RGB LED alapú világítással is ellátták, ami különleges megjelenést biztosít neki. Ez a rendszer akár önállóan is működhet, de Phanteks RGB adapter birtokában az adott számítógépházban, vagy a rendszerrel kompatibilis alaplapon található RGB LED világítás színe szinkronizálható, így ugyanaz a színárnyalat köszönhet vissza minden komponensen.

Az Phanteks Glacier G1080 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 129,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward