Ozone Rage Z90: új gamer headset, valódi 5.1-es hangzással

A tiszta és részletekben gazdag hangzásvilággal kecsegtető mikrofonos fejhallgató valódi 5.1 csatornás térhangzást nyújt, kábelén pedig komoly távirányító is lapul.

Ozone Rage Z90: új gamer headset, valódi 5.1-es hangzással

Elkészült az Ozone legújabb mikrofonos fejhallgatója, a Rage Z90, amely valódi 5.1-es hangzást nyújt. A piros-fekete színvilágra támaszkodó újdonság vagány dizájnnal érkezik, és elvileg több óra használat után is kényelmes marad.

A Rage Z90 hangzása természetesen testre szabható, hiszen egyrészt kapunk egy vezetékre szerelt távirányítót, amellyel szabályozható az egyes csatornák hangereje, másrészt pedig egy szoftver is jár a termékhez, amivel további finomhangolásra nyílik mód. A szett tartalmaz egy lecsatolható mikrofont is, amelynek vége pirosan világít, ha éppen el van némítva.

A kényelmes viselést a hangszórók köré helyezett memóriahab alapú, műbőr bevonattal ellátott párnázás biztosítja, de a strapabíró fém fejpánt belső fele is kapott néhány puha párnatömböt. A gazdag funkcionalitással érkező, lebilincselő hangzást ígérő gamer headset 3 méteres USB kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, maximális terhelhetősége pedig 40 mW.

Az Ozone Rage Z90 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 109 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward