Októberben érkezik a Fallout 3 GOTY

A Bethesda kőbe véste a Fallout 3 Game of the Year (Az Év Játéka) változatának megjelenési dátumát. A pakk tartalmazza az alapjátékot és az összes kiegészítőt, amelyekről nemrégiben mi is írtunk egy összefoglaló cikket.

Októberben érkezik a Fallout 3 GOTY

A Bethesda kőbe véste a Fallout 3 Game of the Year (Év Játéka) változatának megjelenési dátumát. A pakk tartalmazza az alapjátékot és az összes kiegészítőt, amelyekről nemrégiben mi is írtunk egy összefoglaló cikket.

A régóta várt díszkiadás mindhárom platformra október 16-án érkezik. A PS3-as és Xbox 360-as verziók ára 59.99 euró (49.99 font) lesz, míg a PC-sek már 49.99 euróért (29.99 font) is hozzájuthatnak.

Mivel PS3-ra még egyetlen letölthető tartalom sem érkezett meg, talán kicsit korainak tűnik a gyűjtői pakk októberi megjelentetése. Nos, aggodalomra nincs ok, hamarosan elkezdik ontani a DLC-ket (DownLoadable Content) a PlayStation Network-re is. Elsőként szeptember 24-én kiadják a 'Broken Steel'-t, amit október 1-én követ a 'The Pitt' és az 'Operation Anchorage'. Végül október 8-én felkerül a Point Lookout és a Mothership Zeta is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward