Nyár végén jön a Wasteland 2 GOTY

Aki eddig megvette a játékot, az ingyen megkapja a számos újdonságot tartalmazó új verziót!

Nyár végén jön a Wasteland 2 GOTY

Az inXile Entertainment nem olyan rég bejelentette, hogy készül a Wasteland 2 "Év játéka" kiadása, ami jelentősen felfrissíti a játékot. Most az is kiderült, hogy a nyár végén érkező új verziót minden eddigi vásárló és Kickstarter támogató megkapja ingyen, birtokoljon akár PC, Mac OS X vagy Linuxos verziót.

A legfontosabb újítás, hogy áttértek a Unity 5-ös motorra, aminek köszönhetően javulás várható a textúrák, karaktermodellek és fizikai alapú render terén. Több ezer sor szinkront is vettek fel pluszba, hogy gazdagítsák az élményt, eddig ugyanis csak a nagyon fontos karakterek szólaltak meg.

Galéria megnyitása grid_on

A játékmenetet sem hagyták érintetlenül, több lehetőségetek lesz testreszabni a Desert Rangereiteket, érkeznek például új pörkök. A Precision Strike rendszer lehetővé teszi, hogy megcélozzátok az ellenfeleitek egyes testrészeit, mint azt tehettétek például a Fallout játékokban. Igazítottak egy kicsit a játékegyensúlyon, a looton és átalakítottak pár csatát. (További információk a honlapon.)

"A játékosoknak minden adottságot ki kell majd használniuk, hogy túléljenek az arizónai pusztában."

Brian Fargo ezzel a gesztussal újra meg szeretné köszönni a sok támogatónak és elkötelezett RPG kedvelőnek, hogy lehetővé tették, hogy visszatérjenek a gyökerekhez. "Szeretnénk ezt a tradíciót tovább folytatni a Bard's Tale IV-gyel, mely projektet az év egy későbbi szakaszában tervezzük elindítani közösségi finanszírozással."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward