No Matter What: Speciális, ütős garancia a Toshibától

A vállalat regisztráció ellenében extra garanciális szolgáltatásokat kínál vásárlói számára, méghozzá olyanokat, amelyek sokak számára jöhetnek kifejezetten jól.

No Matter What: Speciális, ütős garancia a Toshibától

A Toshiba új garanciaszolgáltatást vezet be, ami a hazai piacon is elérhető az akcióban résztvevő konfigurációk vásárlóinak. Hogy mi volt a mozgatórugója a No Matter What program elindításának? Az, hogy mindennapjaink jelentősen felgyorsultak, a számítógép-használat mértéke is egyre inkább növekszik, így egyre nagyobb szükség van drága és fontos eszközeink extra védelmére.

Az ingyenes regisztrációhoz kötött "védőernyő" a Toshiba szétcsatlakoztató és átalakítható laptopjainak termékskálájához jár, lényege pedig az, hogy védelmet kínál a véletlen sérülésekből, az adatvesztésből és a lopásból eredő kellemetlenségekkel szemben, de ezzel együtt a garanciaidőt is kiterjeszti, valamint szoftveres védelmet is kínál, hála a McAfee LiveSafe licencnek.

A No Matter What garancia aktiválásának feltétele egy, az adott készülék vásárlását követő 14 napon belül elvégzett ingyenes regisztráció. Ezért cserébe öt fontos extrához juthat az adott termék tulajdonosa.

Garancia-kiterjesztés

A No Matter What jóvoltából a szokásos 1-2 éves garanciaidő helyett a 3 éves nemzetközi garanciában rejlő előnyöket élvezhetik mindazok, akik élnek a lehetőséggel.

Véletlen sérülésből eredő károk elleni védelem

Rohanás közben könnyen előfordul, hogy az ember leejti noteszgépét, de az sem ritka, hogy a reggeli kávéból nem csak a tulajdonos, de a notebook is kap – hála a kapkodásnak és a figyelmetlenségnek. Ebben az esetben a sérülés mértékétől függően vagy megjavítják, vagy kicserélik a pórul járt notebookot.

Lopás elleni védelem

Aki sokat utazik, sokat használja közterületen vagy tömegközlekedési eszközön a noteszgépét, fokozottan figyelnie kell a készülékre, nehogy lopás áldozatává váljon – de a figyelem nem mindig elég, hiszen a tolvajok minden kínálkozó alkalmat kihasználnak, a legapróbbat is. Ha megtörténik a baj, és ellopják a noteszgépet, a No Matter What garancia keretén belül ingyenes helyettesítő terméket kaphat a tulajdonos, ami az eredeti noteszgéppel megegyező vagy azzal egyenértékű típus lesz.

Adat-helyreállítás

A noteszgépen rendszerint sok fontos adatot tárolnak a felhasználók, amelyekről sokan egyetlen adathordozóra sem készítenek mentést, nem hogy két különböző típusúra. Emiatt akkor, ha beüt a krach, azaz meghibásodik az adattároló, sok fontos adattól kell elbúcsúzniuk – különösen fájó dolog, ha pótolhatatlan adatok, például megismételhetetlen családi fotók is voltak köztük. Ebben az esetben a No Matter What program keretén belül a hibás meghajtót kicseréli a Toshiba, és ezzel együtt mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatokat helyreállítsa.

McAfee LiveSafe

A csomag digitális biztonsági csomagot is tartalmaz, ami egy éves McAfee LiveSafe licenccel járul hozzá a felhasználó adatainak, identitásának és rendszerének védelméhez. A szoftver jóvoltából biztosított a védelem a kémprogramokkal, a kéretlen programokkal és a vírusokkal szemben.

A fenti akció a mai nappal lép életbe, és minden olyan új Toshiba noteszgépre érvényes, amely az alábbi sorozatok valamelyikét erősíti.

•Teljes Satellite termékcsalád

•Teljes Qosmio termékcsalád

•Teljes Chromebook termékcsalád

•Teljes Kira termékcsalád

Aki mától 2016. március 31-ig a fenti termékcsaládok valamelyikéből választ magának új noteszgépet, megkaphatja a No Matter What garanciát, ha a vásárlás napjától számított 14 napon belül ingyenesen regisztrál a www.nomatterwhatguarantee.com weboldalon.

Fontos, hogy az adathelyreállítás-szolgáltatás, a lopás elleni védelem, a sérülés elleni védelem és a McAfee LiveSafe szolgáltatás a notebook vásárlást követően egy évig él. A No Matter What CSAK újonnan vásárolt Toshiba noteszgépekre érvényesíthető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward