Nagy dobásra készül az Antec a PC piacon

A hivatalos bemutatóra majd csak a következő héten induló Computex alkalmával kerül sor, de már most ízelítőt kaphatunk a különlegességből, hála a friss videónak.

Nagy dobásra készül az Antec a PC piacon

A Computex ugyan hivatalosan majd csak a következő héten, június másodikán nyitja meg kapuit a látogatók elől, de a különböző vállalatok már most elkezdték borzolni a kedélyeket sejtelmes, figyelem-vonzó videóikkal.

Az alábbiakban a minőségi számítógépházairól ismert Antec alkotását tekinthetjük meg, amelyen a vállalat a soron következő, meglehetősen drága termékéről mutat meg egy-két részletet.

Az újdonság a friss, ropogós Signature sorozatot erősíti, típusjelzése pedig S1 lesz. A Signature S1 előkelő pozíciót kap a termékpalettán, ugyanis a zászlóshajó szerepét osztja rá az Antec. A termék pontos tulajdonságai egyelőre – nem túl meglepő módon – még nem szivárogtak ki, de a videóból annyi azért kiderül, hogy az S1 teljesen újfajta külső- és belső dizájnnal érkezik.

Mivel a listaár 500 dollár lesz, így egy rendkívül igényes, extrákkal alaposan teleszórt számítógépház érkezésére számíthatunk, ami a piac legdrágább asztali számítógépházai közé tartozhat. Reméljük, az újdonságot megjelenése után mi is kipróbálhatjuk majd – és azt is reméljük, hogy az In Win S-Frame-hez hasonlóan érdekes és igényes lesz a végeredmény.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward