MMO karácsony 2013

Téli bulik és fesztiválok az MMO-k világaiban Azerothtól Tyriáig.

MMO karácsony 2013

Guild Wars 2: December 10-én indult és hat héten át tart a Wintersday, melynek eseményei Tixx, a játékkészítő körül bonyolódnak. A szokásos ajándékok mellett még néhány újítás is érkezett, minden kaszt új gyógyító képességet kapott, és pár szakmának 500-ra emelkedett a maximális szintje.

RIFT: Pár napja indult a Fae Yule, amely január 1-ig fog tartani. A fesztivál és a hozzá kapcsolódó küldetések, feladatok minden évben bővülnek, ahogy a jutalmak is: új hátasok, petek, artifact gyűjtemények. Természetesen idén is seggbe lehet rúgni az ünneprontó goblinokat és társaikat, és nagyokat szánkózhatunk.

A Star Wars: The Old Republic december 17-én ünnepli kétéves születésnapját, melynek alkalmából a játékosok exkluzív Scout Starfighter Paint Jobs névre hallgató skinpacket kapnak (nem árt, ha megvan hozzá a Galactic Starfighter kiegészítő), és 25 fajta, különböző frakciós tűzijátékkal lesznek gazdagabbak.

Neverwinter: a Simril fesztivál december 19-től január 9-ig tart, ünnepi eseményekkel és nagy lakomákkal, melyekről természetesen nem hiányozhat a jóféle sör sem. Lehet lékhorgászni a Glorfindar tavon, részt venni a Twilight Runon új hátast (Winter Sled Mount), petet (Frost Mimic Companion), fegyverszetteket és más tárgyakat szerezni.

Lord of the Rings Online: A Yule Festival december 18-án indul és egészen január 14-éig fog tartani Középföldén, de előtte fog még megérkezni a 12.1-es frissítés, amely olyan újításokat is tartalmaz, melyek a fesztivállal kapcsolatosak. A fejlesztők egyelőre még nem árulták el, mire számíthatnak a rajongók az idén, de már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön.

World of Warcraft: Feast of Winter Veil (december 16 - január 2). Metzent meg kell menteni. Már megint.

Tera: Az ingyenesen játszható Tera nagy, 50%-os árleszállításokkal ünnepel az online boltban, a kedvezményes vásár december 12-től kezdődött.

Dungeon and Dragons Online: Már javában tart a Winter Festivult, a Jester of Festivultnak leadott összegyűjtött érmékért cserébe kaphatunk különböző ajándékokat.

EverQuest, EverQuest 2: Egészen január 9-ig tart a Frostfell ajándékokkal, lakomákkal, és természetesen az idén is eljön Santa Glug segítőivel. Az ünnepi események EQ 1-ben is zajlanak.

The Secret World: Az ünnepek alkalmából 50%-os kedvezménnyel kapható a The Secret World: Massive Edition, ami 30 nap játékidőt és 7 kiegészítőt tartalmaz extra kalandokkal, kezdő fegyvercsomaggal és bónuszokat adó extrákkal. Az ünnepi események közül a múlt évi The End of Days visszatérésére lehet számítani, és eljön Krampus, akitől reszketni kell. Tavaly december vége felé kezdődtek csak ez események, valószínűleg idén is kései kezdésre lehet számítani.

Final Fantasy 14: Realm Reborn: December 17-én rengeteg nagy újdonsággal (PvP, háztak, új insták stb.) érkezik a játék első nagy frissítése, de nem csak erre, hanem a téli Starlight Celebration fesztivál érkezésére is bizton számíthatunk. A fesztiválról még nem sokat tudni, az már biztos, hogy beöltözhetünk hóembernek.

A fenti lista természetesen nem teljes, hiszen rengeteg MMO van, és a legtöbb valamilyen formában megtartja az ünnepeket, de lényeg a lényeg: boldog MMO karácsonyt mindenkinek!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward