Mini-ITX számítógépházat készített az Antec és a Razer

A Razer rajongók hamarosan olyan Mini-ITX házat is kapnak, ami Razer színekben érkezik, remekül bővíthető és külseje is modern, gamerekhez méltó.

Mini-ITX számítógépházat készített az Antec és a Razer

A Razer sokféle termékkel áll a játékosok rendelkezésére, viszont számítógépházakat nem készít. Korábban az NZXT-vel karöltve már piacra került az S340-es modell speciális, Razer logóval ellátott, zöld fényárban pompázó változata, amelynek előlapján Razer logó díszelgett. Ennek a számítógépháznak a piros változatát már kipróbáltuk, a Special (Razer) Edition változatot pedig tüzér utcai üzletünkben élőben is meg lehet csodálni.

A Razer hamarosan ismét beteszi a lábát a számítógépházak szegmensébe, viszont ezúttal nem az NZXT, hanem az Antec segítségére támaszkodik, a cél pedig nem ATX, hanem Mini-ITX formátumú számítógépház építése. Az együttműködés gyümölcsét már meg is mutatták a felek: a Razer által tervezett és az Antec által elkészített Antec Cube – Designed by Razer modell egy remek Mini-ITX számítógépháznak ígérkezik, amelyben sok hely van, így akár kompakt gamer erőmű is elszállásolható benne. Minden bizonnyal ez is volt páros célja.

A vagány számítógépház belseje kétkamrás felépítéssel bír, vagyis a tápegységet és kábeleit remekül el lehet rejteni, hála a körülötte lévő fémkeretnek. A ház belsejében egyébként egy Mini-ITX formátumú alaplap, egy maximum 350 milliméter hosszú videokártya, valamint négy darab 2,5 hüvelykes és egy darab 3,5 hüvelykes meghajtó fér el. Optikai meghajtó számára nincs hely, viszont külső példány bármikor alkalmazható.

A ház bekapcsoló gombja és előlapi portjai természetesen Razer zöld színben pompáznak, csak úgy, ahogy az előlapon elhelyezett Razer logó, illetve a ház alján futó LED csíkok is. A szellőzést egy 120 milliméteres ventilátor biztosítja, ami ugyancsak zöld ledes világítást kapott.

A belső teret az oldallapokon és a tetőlapon elhelyezett ablakokon keresztül lehet megfigyelni, így szerelés során duplán érdemes igényes munkát végezni – egyrészt szebb, vállalhatóbb lesz a végeredmény, másrészt a hűtés hatásfokát sem rontják majd az össze-vissza tekergő kábelek.

Az Antec Cube Razer dizájnnal ellátott változatának gyártása októberben kezdődhet meg, elérhetőségével és várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban majd csak később adnak bővebb tájékoztatást a felek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward