Shop menü

MEGIHLETTE A PIZZA SÉFET A STARFIELD GASZTRONÓMIÁJA

A mélyűr sötétségét bevilágítja a Starfield gasztronómiája, ami már van, akit meg is ihletett.
Török Roland
Török Roland
Megihlette a pizza séfet a Starfield gasztronómiája

A Starfield AMD márkajelzéssel ellátott játék, ami sok vásárló és rajongó számára adott szomorúságra okot - főként Nvidia videokártya tulajdonosokról van szó. Az egyik legnagyobb szívfájdalom az Nvidia-féle DLSS képjavító algoritmus hiánya, ami miatt nem fut olyan jól a játék, mint amit sokan elvárnának.

Úgy tűnik azonban, hogy mégis jobban járt a legtöbb Nvidia tulajdonos, ugyanis több AMD kártyán is egy kellemetlen bug miatt nincsenek fénylő csillagok a Naprendszerekben, legalábbis addig, amíg a játékos be nem lép egy atmoszférával rendelkező bolygó légkörébe. A jelenséggel mindenesetre a régi Nvidia kártya tulajdonosok is találkozhatnak, de ott általában olyan régi GPU-ról van szó, amin már nem vagy csak alig számít támogatottnak a játék, mint például a GTX 980-as kártyák.

A jelenség hatására a legfényesebb csillag az égen kialszik, ami így jelentősen elvesz a játék élvezeti értékéből.

Az AMD is hallott a hibáról, de egyelőre még nem tudják, hogy mikorra lesz javításuk hozzá. 

Kicsit kellemetlen hiba, amire az Nvidia tulajdonosok rá is haraptak, de a játékmenetre nem sok behatása van a dolognak.

Ha pedig már harapás, egy séf gondolt egyet és ihletett kapott a játékban található kocka finomságok elkészítéséhez. A Chunks féle ételek egy Denis Fisher nevű pizza séfet ösztönzött arra, hogy kocka formában készítse el a reggelijét. A műanyag kockában elkészítettt ételt meg is osztotta a közösségi oldalakon.

A Redditen többen tanácsokkal látták el a séfet, hogyan lehetne tökéletesíteni a receptet, de a legtöbben zselatint javasoltak, ő viszont maradna az olyan megoldásoknál, amivel az étel továbbra is finom és ehető marad. A szakács szívesen próbálkozik még majd különböző megoldásokkal a jövőben, a pizzázójában is szeret játszani a hozzávalókkal.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére