Meghosszabbított jelentkezési határidő az Innomax pályázaton

Meghosszabbított jelentkezési határidő az Innomax pályázaton

A szervezők magyarországi kis- és középvállalkozások pályázatait várják, a díj célja, hogy felhívja a figyelmet a kkv-szektor innovatív kezdeményezéseire. A pályázatokat olyan neves szakemberekből álló zsűri bírálja el, mint Kürti Sándor, Zsembery György, Krisán László, Stipsicz Károly.

A zsűri szerint ötletekben tavaly a válság ellenére sem volt hiány, számos innovációs projekt valósult meg. A fejlesztések jelentősége éppen hogy nő a válsággal, az eddigi pályázók közül sokan azzal igyekeztek átvészelni a nehéz vállalkozási körülményeket, hogy a fejlesztés ütemét gyorsították fel.

A vállalkozások nem csak termékfejlesztésekkel jelentkeztek a pályázatra, hanem a vállalati működést ésszerűsítő, a meglévő eszközök kihasználtságát, illetve a kommunikációs lehetőségeket maximalizáló pályázatok is szép számban érkeztek.

A válságból sok helyen a kiutat a fejlesztésben, az újítás képességének erősítésében látják - állítja Zsembery György. Az Invitel Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese, az Invitel InnoMax Díj zsűrijének elnöke kifejtette: az Innomax Díjjal elsődleges célunk, hogy a hazai vállalatok maximalista törekvéseire és az innovatív műhelyekre irányítsuk a figyelmet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward