Masszírozni is tud az Acer új gamer trónja, a Thronos AIR

Az új termék már nem kapott motoros mozgatórendszert, így manuálisan kell beállítani a monitorok magasságát, cserébe viszont jelentősen csökkent az ár.

Masszírozni is tud az Acer új gamer trónja, a Thronos AIR

Az Acer ma, a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2019 alkalmával mutatta be legújabb termékeit, amelyek között egyebek mellett jelen volt a Predator Thronos gamer trón olcsóbb kiadása, a Thronos Air is. Ez lényegében egy speciális széket, egy monitorállványt, illetve egy számítógépasztalt egyesít egyetlen nagy termék formájában, ami fejedelmi kényelmet biztosít a játékosok számára – már amennyiben nem riasztja el őket a 13 999 dolláros listaár.

Galéria megnyitása
Fotó: Tom's Hardware

Ez az ár persze lényegesen kevesebb, mint ami a Predator Thronosra aggatott árcédulán szerepel, ugyanis az első modell még 18 000 euróba került, de ha PC-t, monitorokat, illetve egyéb kiegészítőket is szerettünk volna mellé, akkor már 25 000 dollárt kellett előkészíteni a kasszánál.

Galéria megnyitása
Fotó: Tom's Hardware

A frissen bejelentett Thronos Air esetében az alacsonyabb ár mellett némi limitre is fel kell készülni, ugyanis a motoros monitorállvány-mozgatás már nem képezi a kínálat részét, így a Predator Thronos vezérlőpultját sem kapjuk meg, manuálisan azonban továbbra is állítható minden, aminél ilyesmire szükség van. Ettől eltekintve ugyanazt a masszív acélvázat kapjuk, jár az állítható egér- és billentyűzettartó, valamint a lábtartó is a kínálat részét képezi.

Galéria megnyitása
Fotó: Tom's Hardware

A székbe épített motorok jóvoltából – amelyek az előző verzióban a játékélmény elmélyítésében segítettek – masszázsra is használható a rendszer ugyanis a motorok váll-, hát- és derék-magasságban helyezkednek el. Magát a széket egy kar meghúzásával 130 fokban dönthetjük a kabinon belül, a szék mögött pedig egy PC számára is van hely – igény esetén a PC-t, a monitorokat és az egyéb kiegészítőket most is megvásárolhatjuk a gyártótól. A rendelhető extrák között van még USB hub, szék-stabilizátor, pohártartó, illetve webkamera is – ezek mind-mind feláras kiegészítők.

Az Acer Thronos Air várhatóan az év negyedik negyedévében kerül forgalomba, ára pedig 13 999 dollár lesz, ahogy fentebb már említettük.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap